DinerConcert: de Preda-Brothers

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Donderdagavond 24 februari 2022 | de Preda-Brothers, piano & gitaar

Op deze avond ontvangen we de getalenteerde Preda-Brothers. Het duo brengt niet enkel klassiek werk, maar ook prachtige stukken gearrangeerd richting onder andere jazz.

Het muziekleven van Eduard & Thomas Preda

Thomas is bas-gitarist en de producer. Voorafgaand aan zijn basgitaar studie heeft hij jarenlang contrabas lessen gevolgd bij Uli Glassman. Met dank aan de technische capaciteiten van de basgitaar en de uitdaging voor virtuositeit is dit inmiddels zijn hoofdinstrument. Eduard is klassiek pianist en geschoold bij niemand minder dan Jan Wijn. Na deze studie is hij naar het prestigieuze Berklee College of Music in Boston gegaan. Naar pianist is hij ook componist en meester in het improviseren.

Dat wordt alvast een topper van een nieuw jaar vol Ulvenhart DinerConcerten.

Reserveren

De kosten van het DinerConcert bedragen € 69,50 p.p. incl. entree, aperitief, 3-gangen diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de concertdatum. Direct na ontvangst reservering krijgt u een mail of uw reservering is toegekend en verzoek om betaling.

Urenschema

18.30 -
Ontvangst
Ontvangst en aperitief
18.45 -
Diner
Aanvang diner met amuses
19:00 -
Optreden
1e optreden
19:15 -
Voorgerecht
Voorgerecht
20:00 -
Optreden
2e optreden
20:15 -
Hoofdgerecht
Vervolg hoofdgerecht
21:00 -
Optreden
3e optreden
21:30 -
Dessert
Dessert
21:45 -
Caffee
Café complet en toegift

Datum

24 feb 2022

Tijd

18:30
Categorie