DinerConcert: Alexandra Kaptein

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Donderdagavond 30 juli 2020

Op deze avond ontvangen we de getalenteerde Alexandra Kaptein, piano. Zij heeft 4 maal de 1e prijs gewonnen bij:

  • Nationaal Concours van de Stichting Jong Muziektalent Nederland
  • Finale van Koffie bij de Piano in ’s-Hertogenbosch.
  • EPTA International Piano Competition.
  • The International Piano Competition for Young Musicians te Enschede.

Alexandra Kaptein piano

Het muziekleven van ….

Alexandra Kaptein (Enschede, 1999) begon op vijfjarige leeftijd met pianolessen. Al op zesjarige leeftijd won zij haar eerste prijs in de pianocompetitie ‘Jugend musiziert’ in Duitsland. Dit was het begin van een lange reeks nationale en internationale pianocompetities in heel Europa. Zo won zij de eerste prijs op het Nationaal Concours van de Stichting Jong Muziektalent Nederland in Rotterdam, werd zij derde bij de Internationale Bachcompetitie in Polen en won zij in 2017 de eerste prijs in de finale van Koffie bij de Piano in ’s-‘s-Hertogenbosch. In 2016: eerste prijs in de EPTA International Piano Competition. Een jaar later: de 1e prijs en publieksprijs in The International Piano Competition for Young Musicians te Enschede. En december 2018 de alom geprezen winnares in de Finale van Geertruidenberg Klassiek: 1e Prijs en Persprijs! Kortom, dit DinerConcert gaat zeker weer de moeite waard zijn.

Reserveren

De kosten van het DinerConcert bedragen € 62,50 p.p. incl. entree, aperitief, concert, diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de concertdatum. Direct na ontvangst reservering krijgt u een mail of uw reservering is toegekend en verzoek om betaling.

Urenschema

18.30 -
Ontvangst
Ontvangst en aperitief
18.45 -
Diner
Aanvang diner met amuses
19:00 -
Optreden
1e optreden
19:15 -
Voorgerecht
Voorgerecht
20:00 -
Optreden
2e optreden
20:15 -
Hoofdgerecht
Vervolg diner
21:00 -
Optreden
3e optreden
21:30 -
Dessert
Vervolg diner
21:45 -
Caffee
Café complet
22:00 -
Optreden
Toegift

Datum

30 jul 2020

Tijd

18:30
Categorie