DinerConcert: Anna Nebaba

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Donderdagavond 28 juli 2022

Op donderdagavond 28 juli ontvangen we weer de talentvolle musicus Anna Nebaba. Wij mogen haar deze maand maar liefst twee keer verwelkomen: zowel voor het Ulvenhart DinerConcert als voor Ulvenhart Klassiek.

De juli-editie van Ulvenhart DinerConcert is voor de muzikale 17-jarige Oekraïense pianiste. Ze was voorgaande maand de prominente gast bij Podium Witteman. En nu naar Ulvenhart DinerConcert.

De opbrengst van dit concert gaat naar een Stichting die steun biedt aan jonge Oekraïense musici wiens leven door de oorlog is ontwricht. De steun omvat het bieden van onderkomen en studie in Nederland. Anna vluchtte met moeder en zus uit Oekraïne en heeft er 5 dagen over gedaan. Ze verblijft in Abcoude maar “het is wel wennen en ik mis mijn vader die in Kiev is achtergebleven.” Anna heeft wel haar partituren meegenomen. Haar doel is concertpianiste te worden en is blij op te treden: “Zo kan ik iets terug doen, de mensen zijn erg aardig, maar ik hoop snel terug te kunnen.”

Reserveren

De entreeprijs voor het DinerConcert is € 69,50 p.p. incl. entree, aperitief, 3-gangen diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het DinerConcert. Ook is het mogelijk om direct via onze website te reserveren.

Urenschema

18.30 -
Ontvangst
en aperitief
18.45 -
Aanvang diner
met amuses
19:00 -
1e optreden
en voorgerecht
20:00 -
2e optreden
en hoofdgerecht
21:00 -
3e optreden
en dessert
21:45 -
Café complet
en toegift

Datum

28 jul 2022

Tijd

18:30
Categorie