Ulvenhart DinerConcert: Jan van der Plas & Stephanus Maximilian Harsono

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Donderdagavond 25 juni 2020

Tijdens dit DinerConcert ontvangt Landgoed Ulvenhart het zeer getalenteerde duo Jan van der Plas & Stephanus Maximilian Harsono.

Jan van der Plas (1997) nam deel aan het Herman Krebbers Concours in Kampen: eerste prijs en publieksprijs. Van Der Plas studeert aan het Conservatorium van Amsterdam bij Gideon den Herder. Ook is hij aanvoerder bij het Ricciotti Ensemble en is actief met het Mimosa strijkkwartet en het Jules Verne Trio.

Stephanus Maximilian Harsono (1996) werd geboren in Semarang, Indonesië. Bij de regio-Finale van Prinses Christina Concours won Stephan de eerste prijs en drong door tot de Dag van de Genomineerden in Den Haag. In de Nationale Finale won Stephanus de eerste Prijs en de Publieksprijs. Hij geeft regelmatig concerten binnen Europa en Indonesië.

multatuli-duo-jun20

Richtlijnen

Wij hanteren nog steeds de RIVM richtlijnen:

  • Behalve een hartelijk welkom bij de entree zullen wij u vragen of u gezond bent en geen klachten heeft. Heeft u of één van uw huisgenoten klachten, blijf dan thuis.
  • Er staan volop gel-dispensers voor het reinigen van uw handen.
  • Daarnaast zorgen wij voor extra hygiëne op het landgoed en gedurende de dag.

Reserveren

De kosten van het DinerConcert bedragen € 62,50 p.p. incl. entree, aperitief, concert, diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar reserveringen@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de concertdatum. U kunt ook bellen naar 076 – 561 60 89.

Urenschema

18.30 -
Ontvangst
Ontvangst en aperitief
18.45 -
Diner
Aanvang diner met amuses
19:00 -
Optreden
1e optreden
19:15 -
Voorgerecht
Voorgerecht
20:00 -
Optreden
2e optreden
20:15 -
Hoofdgerecht
Vervolg diner
21:00 -
Optreden
3e optreden
21:30 -
Dessert
Vervolg diner
21:45 -
Caffee
Café complet
22:00 -
Optreden
Toegift

Datum

25 jun 2020

Tijd

18:30
Categorie