Matthieu Idmtal

DinerConcert: Matthieu Idmtal

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

‘Matthieu Idmtal is een poëet aan het klavier. Met uiterst beheerste pianissimo’s dwong hij zijn publiek de adem in te houden, waarbij geen enkele noot oppervlakkig klonk. Wanneer hij zijn reis vervolgde met Chopin maakte hij indruk door zijn ontegensprekelijke talent voor lyrische frases, en een spontaniteit die deed denken aan de grootmeesters aan het begin van de twintigste eeuw. Een romanticus pur sang.’

De jonge maestro neemt het publiek mee in een aangrijpende muzikale ervaring.

Matthieu Idmtal

Pianist Matthieu Idmtal blinkt uit door zijn ontegensprekelijk talent voor lyrische frases, en zijn spontaniteit die doet terug denken aan de grootmeesters uit het begin 20e eeuw. Zijn markante persoonlijkheid werd opgemerkt op diverse concoursen in binnen-en buitenland waar hij vaak met de eerste prijs aan de haal ging. Inmiddels maakte hij zijn opwachting in zalen als Bozar, De Handelsheurs, Flagey, De Singel, De Bijloke… en maakte hij deel uit van festivals als het Klarafestival, Festival Musiq’3, Gentse Vleugels, Brussels Chopin Day… Zijn opleiding volgde hij voornamelijk bij de Ukrainse pianist Vitaly Samoshko. Een gouden greep van van Matthieu om pianowerken van Alexander Skriabin (18721915) op CD te zetten.

Reserveren voor 29 augustus 2019

U kunt reserveren door telefonisch contact op te nemen via 076 – 561 60 89 of door te mailen naar reserveringen@ulvenhart.nl.

Iets te vieren? Bestel een tafel voor 2, 3 of meer! Of aanschuiven aan grotere tafels?
€ 62,50 p.p. incl. entree, aperitif, concert, diner, wijnarrangement en café complet.

Bart Welten, gastheer
Bert Mol, cuisinier

Urenschema

Dag 1

18.30
Ontvangst
Ontvangst en aperitief
18.45
Diner
Aanvang diner met amuses
19:00
Optreden
1e optreden
19:15
Voorgerecht
Voorgerecht
20:00
Optreden
2e optreden
20:15
Hoofdgerecht
Vervolg diner
21:00
Optreden
3e optreden
21:30
Dessert
Vervolg diner
21:45
Caffee
Café complet
22:00
Optreden
Toegift

Datum

29 aug 2019
Verlopen!

Tijd

18:30 - 22:00
Categorie