DinerConcert: Dimitrov & Boelee

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Donderdagavond 26 mei 2022 | Dimitrov & Boelee, pianoduo en solo

Quatre-mains spelen was in het verleden vaak een vorm van extra vermaak. In de tijd van Mozart, Schubert en Brahms was het een uitstekende manier om te flirten met het ‘andere geslacht’. Voor anderen was het een fantastische gelegenheid om de grootste symfonieën in de huiskamer tot leven te horen komen. Quatre-mains is een bijzondere vorm van kamermuziek; in geen enkel ander ensemble delen twee muzikanten 1 instrument!

Het duo: Elvire Boelee uit Nederland en de Bulgaarse pianist Dimitar Dimitrov. Dimitar is winnaar van o.a. het Prinses Christina Concours, het Grachtenfestival concours en was finalist van het Dutch Classical Talent. Dimitar studeerde bij Tamara Poddubnaya en Jan Wijn. Elvire studeerde bij Bart van de Roer en Nata Tsvereli. Elvire was al op 11-jarige leeftijd finalist in het Haydyn-concours. Het duo was te horen op Radio 4 en heeft allerlei prijzen gewonnen.

Leer het duo kennen op het DimitrovBoelee Youtube kanaal! Betuig uw steun door te liken en subscriben! Bezoek ook https://www.dimitrovboelee.com/.

Dimitrov & Boelee

Reserveren

De entreeprijs voor het DinerConcert is € 69,50 p.p. incl. entree, aperitief, 3-gangen diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het DinerConcert. Ook is het mogelijk om direct via onze website te reserveren.

Urenschema

18.30 -
Ontvangst
18.45 -
Diner
19:00 -
Optreden
19:15 -
Voorgerecht
20:00 -
Optreden
20:15 -
Hoofdgerecht
21:00 -
Optreden
21:30 -
Dessert
21:45 -
Caffee

Datum

26 mei 2022

Tijd

15:00
Categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *