DinerConcert: Gypsy-evening

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Donderdagavond 31 maart 2022 | P.L. Szomora, viool & Anastasia Kozhushko, piano

Onze Gypsy-evening is terug! Op donderdag 31 maart ontvangen wij opnieuw de getalenteerde P.L. Szomora en Anastasia Kozhushko. Het duo brengt een breed scala: het traditionele zigeunerrepertoire, muziek in de stijl van Django Reinhardt en het Rosenberg Trio.

Violist Pal Szomora behoort tot de absolute top van de gypsy-violisten. Hij stamt uit één van de belangrijkste Hongaarse violisten families. Als solist toerde hij de wereld rond met verschillende zigeunerbands, zoals het Budapest Gypsy Symphony Orchestra. Hij is een van de frontmannen van het Gypsy Philharmonic Orchestra. Bij het Ulvenhart-publiek is de gelijknamige zoon Pal bekend en geliefd als klassiek violist.

Pal Szomora & Anastasia Kozhushko

Reserveren

De kosten van het DinerConcert bedragen € 69,50 p.p. incl. entree, aperitief, 3-gangen diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de concertdatum. Direct na ontvangst reservering krijgt u een mail of uw reservering is toegekend en verzoek om betaling.

S.v.p. tijdig reserveren! De Gypsy-evening in oktober 2021 was binnen enkele dagen uitverkocht!

Urenschema

18.30 -
Ontvangst
Ontvangst en aperitief
18.45 -
Diner
Aanvang diner met amuses
19:00 -
Optreden
1e optreden
19:15 -
Voorgerecht
Voorgerecht
20:00 -
Optreden
2e optreden
20:15 -
Hoofdgerecht
Vervolg hoofdgerecht
21:00 -
Optreden
3e optreden
21:30 -
Dessert
Dessert
21:45 -
Caffee
Café complet en toegift

Datum

31 mrt 2022

Tijd

18:30
Categorie