DinerConcert: Illia Fialko

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Donderdagavond 24 november 2022

Illia Fialko komt uit een familie van musici in Kiev waar hij zijn passie voor klassieke muziek en voor hard werken ontdekte. Hij volgde een muziekopleiding in Oekraïne en hij neemt deel aan verschillende internationale, muzikale wedstrijden. Illia trad op tijdens vele concerten in Oekraïne en buitenland. Een belangrijk moment in zijn leven was het ‘Internationaal Kamermuziekfestival’ in Ede, georganiseerd door Anna Fedorova. Daar ontstond zijn grote verlangen om te studeren in Nederland. Nu is Illia bachelor student aan het Conservatorium van Amsterdam bij professor Naum Grubert. De jonge klavierleeuw komt met een spectaculair muziekprogramma naar Ulvenhart DinerConcert.

Reserveren

De entreeprijs voor het DinerConcert is € 69,50 p.p. incl. entree, aperitief, 3-gangen diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het DinerConcert. Ook is het mogelijk om direct via onze website te reserveren.

Reserveren is mogelijk tot woensdag 23 november tot 14.00 uur.

Urenschema

18:30 -
Ontvangst
18:45 -
Diner
19:00 -
Optreden
19:15 -
Voorgerecht
20:00 -
Optreden
20:15 -
Hoofdgerecht
21:00 -
Optreden
21:30 -
Dessert
21:45 -
Caffee

Datum

24 nov 2022

Tijd

18:30