Geannuleerd | DinerConcert: Pal Szomora & Anastasia Kozhushko

In verband met de aangescherpte maatregelen en de uit België reizende musici hebben wij besloten het DinerConcert op 29 oktober niet door te laten gaan.

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Donderdagavond 29 oktober 2020

Duo gypsy-swing: wereld-repertoire met gypsy saus!

Let op: in verband met de huidige maatregelen zullen wij eerder starten en eindigen met het DinerConcert.

Violist Pal Szomora senior behoort tot de absolute top van de gypsy-violisten en stamt uit één van de belangrijkste Hongaarse violisten families. Op 6-jarige leeftijd toerde hij al met een 30-koppig gypsy-orkest. In 2015 was hij solist in het Gypsy Philharmonic Orchestra. Gedurende het DinerConcert biedt Anastasia Kozhushko – op de vleugel – de violist vleugels om muzikaal te vliegen.

Het duo brengt een breed scala aan muziek: traditionele zigeunerrepertoire, klassieke muziek, muziek in de stijl van Django Reinhardt en het Rosenberg trio, Zuid-Amerikaanse bolero’s, Cubaanse Son en muziek van de Gypsy Kings.

De muziek uit Midden- en Oost-Europa is de muziek die in West-Europa met name bekendstaat als zigeunermuziek. Het is Hongaarse of Roemeense volksmuziek, waarbij de viool het belangrijkste instrument is. De opzwepende ritmes uit de Balkan en Oost-Europa zijn het meest bekend binnen deze muziekstijl. Daar hebben deze zigeunerensembles een lange traditie en worden ze voornamelijk beluisterd tijdens feesten. De muziek is bedoeld om de gasten te plezieren, te doen dansen en zingen of gewoon aangenaam te onderhouden tijdens het diner.

Pal Szomora

Richtlijnen

Wij hanteren nog steeds de RIVM richtlijnen:

  • Behalve een hartelijk welkom bij de entree zullen wij u vragen of u gezond bent en geen klachten heeft. Heeft u of één van uw huisgenoten klachten, blijf dan thuis.
  • Er staan volop gel-dispensers voor het reinigen van uw handen.
  • Daarnaast zorgen wij voor extra hygiëne op het landgoed en gedurende de dag.
  • In verband met de nieuwe maatregels mogen wij maximaal 30 gasten ontvangen.

Reserveren

De kosten van het DinerConcert bedragen € 69,50 p.p. incl. entree, aperitief, concert, diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar reserveringen@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de concertdatum. U kunt ook bellen naar 076 – 561 60 89.

Urenschema

18.00 -
Ontvangst
Ontvangst en aperitief
18.15 -
Diner
Aanvang diner met amuses
18.40 -
Optreden
1e optreden
19.00 -
Voorgerecht
Voorgerecht
19.40 -
Optreden
2e optreden
20.00 -
Hoofdgerecht
Vervolg diner
20.40 -
Optreden
3e optreden
21.00 -
Dessert
Vervolg diner
21.30 -
Caffee
Café complet
21.45 -
Optreden
Toegift

Datum

29 okt 2020

Tijd

18:00 - 21:45
Categorie