DinerConcert: Hanne Steffers & Mark Beursgens

Op donderdagavond 27 oktober ontvangen we weer een getalenteerd duo tijdens het DinerConcert.

Mark studeerde piano en directie aan het conservatorium in Utrecht en aan de Hochschule für Musik in Nürnberg. Als pianist treedt hij met enige regelmaat op en geeft lessen aan muziekscholen in Bussum en Woerden. Bovendien staat Mark als dirigent op de bok bij diverse muziekverenigingen.

Hanne studeerde aan het HKU Utrecht en het ArTEZ Conservatorium Zwolle. Zij nam deel aan masterclasses in diverse landen en bij vele masters. Hanne geeft naast haar uitvoeringspraktijk ook celloles op diverse
muziekscholen.

Samen vormen Hanne en Mark het cello duo Two of a Kind en een piano-celloduo met een zeer uiteenlopend repertoire. Ze treden samen door het hele land op.

Reserveren

De entreeprijs voor het DinerConcert is € 69,50 p.p. incl. entree, aperitief, 3-gangen diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het DinerConcert. Ook is het mogelijk om direct via onze website te reserveren.

Reserveren is mogelijk tot woensdag 26 oktober tot 14.00 uur.

Over DinerConcert

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Urenschema

18:30 -
Ontvangst
18:45 -
Diner
19:00 -
Optreden
19:15 -
Voorgerecht
20:00 -
Optreden
20:15 -
Hoofdgerecht
21:00 -
Optreden
21:30 -
Dessert
21:45 -
Caffee

Datum

27 okt 2022

Tijd

18:30
Categorie