Ketevan Sharumashvili

DinerConcert: Ketevan Sharumashvili

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Donderdagavond 31 oktober 2019

Alweer een jaar geleden… Ook tijdens het Ulvenhart DinerConcert augustus 2018 zat de zaal vol enthousiaste dinergangers. Ketevan Sharumashvili speelde de sterren van de hemel en iedereen vroeg: wanneer komt ze weer?

In 1999 begon Ketevan haar studie aan het Zacharia Paliashvili Muziek Gymnasium voor talentvolle kinderen. Als veertienjarige nam ze deel aan de Rubinstein Competitie in Parijs. Zij won glorieus en meer prijzen zouden volgen, waaronder de speciale prijs van de jury en de ‘Fundacion Eutherpe special prize’ in de Pianale Competitie in Duitsland. Bij de Viotti competitie in Vercelli, Italië, behaalde Ketevan het diploma en won de Soroptimistprijs. Er werden haar verschillende beurzen toegekend en vanaf 2004 studeerde Ketevan in verschillende landen: het Nationale Conservatorium in Tbilisi, the University of music and theater in Hamburg, waar zij ook les gaf in hedendaagse pianomuziek, de Hogeschool voor de Kunsten in Zürich en het Conservatorium van Amsterdam. De pianiste kreeg les van beroemde pianisten waaronder Konstantin Sherbakov, Jan Wijn en Naum Grubert, en heeft masterclasses gevolgd bij grootheden als Paul Badura-Skoda, Dmitri Alexeev en Boris Berman.

Ketevan heeft grote internationale ervaring en speelt solorecitals in Georgië, Duitsland, Spanje en Nederland.

Reserveren

U kunt reserveren door telefonisch contact op te nemen via 076 – 561 60 89 of door te mailen naar reserveringen@ulvenhart.nl.

Iets te vieren? Bestel een tafel voor 2, 3 of meer! Of aanschuiven aan grotere tafels?
€ 62,50 p.p. inclusief entree, aperitief, concert, diner, wijnarrangement en café complet.

Bart Welten, gastheer
Bert Mol, cuisinier

Urenschema

18.30 -
Ontvangst
Ontvangst en aperitief
18.45 -
Diner
Aanvang diner met amuses
19:00 -
Optreden
1e optreden
19:15 -
Voorgerecht
Voorgerecht
20:00 -
Optreden
2e optreden
20:15 -
Hoofdgerecht
Vervolg diner
21:00 -
Optreden
3e optreden
21:30 -
Dessert
Vervolg diner
21:45 -
Caffee
Café complet
22:00 -
Optreden
Toegift

Datum

31 okt 2019

Tijd

18:30 - 22:00
Categorie