DinerConcert: Duo Erten Deniz Ispir

Op donderdagavond 29 september ontvangen we weer een getalenteerd duo tijdens het DinerConcert.

De talentvolle, uit Turkije afkomstige, musici startten de muziekstudie in Turkije en vervolgens aan het Tsjaikovski Conservatorium in Moskou en het Conservatorium van Amsterdam, de pianiste bij Naum Grubert en de violist bij Ilya Grubert. Zowel Erten als Ayşegül zijn laureaten van vele internationale concoursen en hebben overal in Europa opgetreden. Het duo was te gast bij Podium Witteman en komt naar Podia Klassiek met een boeiend muziekprogramma. Ayşegül Yörükoğlu studeerde piano aan het conservatorium van Antalya, het Tsjaikovski Conservatorium in Moskou en bij Naum Grubert aan het Conservatorium van Amsterdam.
De pianiste gaf concerten in landen als Turkije, Duitsland, Nederland, Italië, Rusland, Oekraïne, Malta, Azerbeidzjan. Ze trad op als soliste in vele landen.

Ook Erten Deniz studeerde aan het Tsjaikovski Conservatorium in Moskou en verhuisde naar Nederland voor studie bij Ilya Gruberts. ‘De Cuypers-viool en de Lamy-strijkstok van NMF helpen me om verder in het publiek te reiken met het zuivere geluid! Ik ben zo blij en dankbaar dat NMF dit voor mij mogelijk heeft gemaakt’!

Duo Erten

Reserveren

De entreeprijs voor het DinerConcert is € 69,50 p.p. incl. entree, aperitief, 3-gangen diner, wijnarrangement en café complet.

U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het DinerConcert. Ook is het mogelijk om direct via onze website te reserveren.

Reserveren is mogelijk tot woensdag 28 september tot 14.00 uur.

Over DinerConcert

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Urenschema

18:30 -
Ontvangst
18:45 -
Diner
19:00 -
Optreden
19:15 -
Voorgerecht
20:00 -
Optreden
20:15 -
Hoofdgerecht
21:00 -
Optreden
21:30 -
Dessert
21:45 -
Caffee

Datum

29 sep 2022

Tijd

18:30
Categorie