DinerConcert: Pál László Szomora en Anastasa Kozhushko

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Donderdagavond 26 september 2019

Op donderdag 26 september 2019 ontvangt Landgoed Ulvenhart de zeer getalenteerde 16-jarige Pál László Szomora (viool) en aan de vleugel niemand minder dan Anastasa Kozhushko (piano).

Pál László Szomora is een ongelooflijk getalenteerde violist. Hij maakt niet alleen indruk door zijn onweersproken virtuositeit en zijn verbazingwekkende podiumverschijning, maar ook door zijn gevoelige vioolspel en ongeëvenaard temperament. Pál is 16 jaar oud en kind van Hongaarse ouders. Hij woont en studeert in België. Op zijn vierde(!) jaar begon hij met viool spelen en zijn vader was zijn docent. Vanwege het enorme talent vertrok de familie Szomora naar Boedapest om Pál bij de beste viooldocenten les te laten krijgen. In zijn ‘jonge jaren’ wint hij prijs na prijs. Momenteel studeert hij verder aan het conservatorium van Gent en treedt regelmatig op met de Oekraïense toppianiste Anastasia Kozhushko.

Anastasia werd geboren in Oekraïne volgde een professionele opleiding aan de Speciale Muziekschool voor begaafde kinderen in Kharkiv. Vanaf 2005 studeerde ze aan het Koninklijk Conservatorium van Gent bij docent Vitaly Samoshko (winnaar Koningin Elisabethwedstrijd 1999). Sinds haar zesde jaar speelt Anastasia in landen over de hele wereld. Ze brengt werken van zowel Bach als Mozart,Saint-Saens, Chopin en Rachmaninov. Ze won eerste prijzen op internationale pianowedstrijden en ontving de eerste prijs in de wedstrijd Young Personality of the Year in Oekraïne.

 

pas en anastasia - ulvenhart dinerconcert

Reserveren

U kunt reserveren via onderstaand contactformulier of door te mailen naar info@ulvenhart.nl. Vermeld daarbij de datum en het aantal personen.

Iets te vieren? Bestel een tafel voor 2, 3 of meer! Of aanschuiven aan grotere tafels?
€ 62,50 p.p. incl. entree, aperitif, concert, wijnarrangement, diner en café complet.

Bart Welten, gastheer
Bert Mol, cuisinier

Urenschema

18.30 -
Ontvangst
Ontvangst en aperitief
18.45 -
Diner
Aanvang diner met amuses
19:00 -
Optreden
1e optreden
19:15 -
Voorgerecht
Voorgerecht
20:00 -
Optreden
2e optreden
20:15 -
Hoofdgerecht
Vervolg diner
21:00 -
Optreden
3e optreden
21:30 -
Dessert
Vervolg diner
21:45 -
Caffee
Café complet
22:00 -
Optreden
Toegift

Datum

26 sep 2019

Tijd

18:30 - 22:00
Categorie