Ulvenhart Klassiek: Nieuwjaarsconcert

Graag nodigen wij u uit voor het jaarlijks Ulvenhart Klassiek Nieuwjaarsconcert.

U geniet deze middag van het optreden van Matvey Glukhovskiy. Hij begon zijn muzikale opleiding op vijfjarige leeftijd en studeerde piano aan de Moscow Flier Music School en de Tarusa Summer Piano School. Hij behaalde de hoogste onderscheidingen, de ‘Letter of Distinction’ van de pianofaculteit en nam deel aan het Philadelphia International Music Festival.

De jonge pianist studeert sinds 2020 aan het Conservatorium van Amsterdam bij Frank Peters. Hij is dankbaar voor de kans om deel te nemen aan allerlei muzikale activiteiten in Nederland.

Programma Nieuwjaarsconcert

14.15 – 14.50 uur Ontvangst met koffie of thee
15.00 – 17.00 uur Concert met aansluitend informeel samenzijn met musici, presentator en de bekendmaking van de voorlopige uitslag

Prijs

€ 17,50 per persoon, inclusief een programmablad en een kop koffie of thee voorafgaand aan het concert.

Ulvenhart Klassiek

Reserveren

Reserveren is mogelijk via info@ulvenhart.nl onder vermelding van uw naam en het gewenste aantal plaatsen.

Over Ulvenhart Klassiek

Iedere tweede zondag van de maand biedt Ulvenhart Klassiek voor aanstormende talenten een podium om concertervaring op te doen. En de bezoekers genieten van enthousiaste en veelbelovende toptalenten in een heel bijzondere locatie.

Voor Ulvenhart Klassiek zijn jonge musici geselecteerd uit heel Nederland en buitenland. Stuk voor stuk topmusici van morgen! En bij ieder concert is er een jonge presentator die zorgt voor een interview met de musici, om ook kennis te maken met de mens achter de muziek. Na afloop van het concert is er informeel samenzijn met musici en presentator. Per optreden is er een programmablad met informatie over musici, programma, agenda van de serie, enz.

Speciaal gewaardeerd worden de sfeervolle inrichting, gratis consumpties vooraf en het informele voorspel door extra jonge amateurs en aankomende musici in het voorprogramma Prelude.

Vernieuwend is ook het grote projectiescherm achter de vleugel. Dat geeft het publiek een haarscherp beeld op de verrichtingen van de pianist en overal in de zaal zicht op het toetsenbord. Aan de bezoekers de vraag om te stemmen en een waardering voor de musici uit te drukken, waardoor er kans is op deelname aan de jaarlijkse finale, in juni. Dan is er een heel pakket aan prijzen van Landgoed Ulvenhart. Ook zijn er prijzen van particuliere begunstigers.

Ulvenhart Klassiek is het maandelijks ontmoetingspunt voor mensen uit Ulvenhart en wijde omgeving en een aantrekkelijke invulling van de zondagmiddag.

Urenschema

14.15 - 14.50
Ontvangst Ulvenhart Klassiek met koffie of thee
15.00 - 17.00
Concert met aansluitend informeel samenzijn met musici, presentator en de bekendmaking van de voorlopige uitslag

Datum

08 jan 2023

Tijd

12:00