Ulvenhart Klassiek: Anna Nebaba

Elke tweede zondagmiddag van de maand is het in Ulvenhart Klassiek een gezellige drukte. Dan spelen jonge topmusici die zijn geselecteerd uit heel Nederland en buitenland. Stuk voor stuk topmusici van morgen! De presentatie vindt plaats door een jongedame, of jongeman: geen beroeps, maar gezellig, ontwapenend.

Vernieuwend in de concerten is het grote projectiescherm achter de vleugel. Dat geeft het publiek een haarscherp beeld op de verrichtingen van de pianist en overal in de zaal zicht op het toetsenbord. Na ieder concert kunnen de bezoekers een stem uitbrengen en hun waardering voor de musici uitdrukken ten behoeve van de finale. Het publiek stemt vervolgens voor de winnaars.

Extra boeiend is de namen te zien van deelnemers die inmiddels grote podia wisten te bereiken: Matthieu Idmtal & Anastasia Kozhushko, Sophiko Simsive, Maya Levy, viool, Sofia Vasheruk, Tobias Borsboom, Marco Danesi, klarinet & Paolo Gorini, Wakana Shimizu, Tobias Borsboom. Maar ook genoemd mogen worden: Dimitar Dimitrov, Caspar Vos, Louise Kwong, Wouter Bergenhuizen, Saskia Giorg ini, Tom Wolfs, klarinet, Koen Stapert, viool, etc. etc.

En maandelijks wordt de lijst aangevuld met nieuwe toppers in Ulvenhart Klassiek!

10 juli 2022 | Anna Nebaba

De juli-editie van Ulvenhart Klassiek is voor de muzikale 17-jarige Oekraïense pianiste Anna Nebaba. Ze was voorgaande maand de prominente gast bij Podium Witteman. En nu voor de opening van het nieuwe seizoen naar Ulvenhart Klassiek.

De opbrengst van dit concert gaat naar een Stichting die steun biedt aan jonge Oekraïense musici wiens leven door de oorlog is ontwricht. De steun omvat het bieden van onderkomen en studie in Nederland. Anna vluchtte met moeder en zus uit Oekraïne en heeft er 5 dagen over gedaan. Ze verblijft in Abcoude maar “het is wel wennen en ik mis mijn vader die in Kiev is achtergebleven.” Anna heeft wel haar partituren meegenomen. Haar doel is concertpianiste te worden en is blij op te treden: “Zo kan ik iets terug doen, de mensen zijn erg aardig, maar ik hoop snel terug te kunnen.”

Reserveren

Entree: € 17,50 per persoon, inclusief een programmablad en een kop koffie of thee voorafgaand aan het concert.

Stuur een e-mail met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het concert naar info@ulvenhart.nl om te reserveren.

Urenschema

14.45 -
Ontvangstruimte open
14.50 -
Zaal open
15.00 -
Voorprogramma
15.10 -
Deel I Hoofdprogramma en een interview
16.00 -
Pauze
16.15 -
Vervolg van het concert
-
Hierna is er een informeel samenzijn met musici, presentator en de bekendmaking van de voorlopige uitslag

Datum

10 jul 2022

Tijd

15:00 - 16:30
Categorie