Finale Ulvenhart Klassiek: 12 juni 2022

Elke tweede zondagmiddag van de maand is het in Ulvenhart Klassiek een gezellige drukte. Dan spelen jonge topmusici die zijn geselecteerd uit heel Nederland en buitenland. Stuk voor stuk topmusici van morgen! De presentatie vindt plaats door een jongedame, of jongeman: geen beroeps, maar gezellig, ontwapenend.

Vernieuwend in de concerten is het grote projectiescherm achter de vleugel. Dat geeft het publiek een haarscherp beeld op de verrichtingen van de pianist en overal in de zaal zicht op het toetsenbord. Na ieder concert kunnen de bezoekers een stem uitbrengen en hun waardering voor de musici uitdrukken ten behoeve van de finale. Het publiek stemt vervolgens voor de winnaars.

Extra boeiend is de namen te zien van deelnemers die inmiddels grote podia wisten te bereiken: Matthieu Idmtal & Anastasia Kozhushko, Sophiko Simsive, Maya Levy, viool, Sofia Vasheruk, Tobias Borsboom, Marco Danesi, klarinet & Paolo Gorini, Wakana Shimizu, Tobias Borsboom. Maar ook genoemd mogen worden: Dimitar Dimitrov, Caspar Vos, Louise Kwong, Wouter Bergenhuizen, Saskia Giorg ini, Tom Wolfs, klarinet, Koen Stapert, viool, etc. etc.

En maandelijks wordt de lijst aangevuld met nieuwe toppers in Ulvenhart Klassiek!

12 juni 2022 | Finale Ulvenhart Klassiek

In mei waren 13 concerten van dit seizoen achter de rug. Dat leverde ook 13 maal vele ingevulde stembiljetten. In de finale treden drie musici / duo’s die dit seizoen de hoogste procentuele score behaalden. De finalisten zijn Alexandra Kaptein, Erten Deniz Ispir & Ayşegül Yörükoğlu en Clara Strobel.

Het publiek stemt tijdens de finale voor de winnaars. Het belooft niet alleen zeer spannend, maar ook flink druk te worden, dus graag tijdig entreekaarten reserveren! Ook voor het aansluitend jaarlijkse 3-gangen slotdiner  is tijdig reserveren gewenst.

N.b. Harpist Joost Willemze eindigde op de 3e plaats, maar is verhinderd, dus schuift Clara op!

 

Reserveren

Entree: € 17,50 per persoon, inclusief een programmablad en een kop koffie of thee voorafgaand aan het concert.

Entree inclusief slotdiner € 69,50 per persoon. Bij het slotdiner zit een aperitief, 3-gangendiner, wijnarrangement en café complet inbegrepen.

Stuur een e-mail met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het concert naar info@ulvenhart.nl om te reserveren.

Urenschema

14.45 -
Ontvangstruimte open
14.50 -
Zaal open
15.00 -
Finalist 1
15.30 -
Finalist 2
16.00 -
Pauze
16.15 -
Finalist 3
16.45 -
Prijsuitreiking
16.55 -
Slotoptreden winnaar
17.00 -
Informeel samenzijn met musici en presentator.
En vervolgens het jaarlijkse, populaire slotdiner: apart reserveren s.v.p.

Datum

12 jun 2022

Tijd

15:00 - 17:00
Categorie