Ulvenhart Klassiek: Timon van Velzen

Elke tweede zondagmiddag van de maand is het in Ulvenhart Klassiek een gezellige drukte. Dan spelen jonge topmusici die zijn geselecteerd uit heel Nederland en buitenland. Stuk voor stuk topmusici van morgen! De presentatie vindt plaats door een jongedame, of jongeman: geen beroeps, maar gezellig, ontwapenend.

Vernieuwend in de concerten is het grote projectiescherm achter de vleugel. Dat geeft het publiek een haarscherp beeld op de verrichtingen van de pianist en overal in de zaal zicht op het toetsenbord. Na ieder concert kunnen de bezoekers een stem uitbrengen en hun waardering voor de musici uitdrukken ten behoeve van de finale. Het publiek stemt vervolgens voor de winnaars.

Extra boeiend is de namen te zien van deelnemers die inmiddels grote podia wisten te bereiken: Matthieu Idmtal & Anastasia Kozhushko, Sophiko Simsive, Maya Levy, viool, Sofia Vasheruk, Tobias Borsboom, Marco Danesi, klarinet & Paolo Gorini, Wakana Shimizu, Tobias Borsboom. Maar ook genoemd mogen worden: Dimitar Dimitrov, Caspar Vos, Louise Kwong, Wouter Bergenhuizen, Saskia Giorg ini, Tom Wolfs, klarinet, Koen Stapert, viool, etc. etc.

En maandelijks wordt de lijst aangevuld met nieuwe toppers in Ulvenhart Klassiek!

9 oktober 2022 | Ulvenhart Klassiek

‘‘Singing, Connecting’ vatten kort samen wat mij drijft als zanger, zang- en pianocoach, socioloog, dirigent, privé. Mensen bereiken, raken en verbinden, vooral door muziek.’ Timon komt met een soloprogramma in spetterende interbellum-stijl, waarbij hij zelf begeleidt op de piano. Hij neemt de bezoekers mee in een jaren ‘20 feest, met overeenkomstig repertoire: opera, liederen en vooral vrolijke ballades en Amerikaanse liederen uit die tijd.

Reacties van het publiek bij zijn optreden in Marquette Classique met dezelfde formule als Ulvenhart Klassiek:
‘Ik word helemaal blij bij dit concert’.
‘Een heerlijke en verrassende happening.’
‘Heel gevarieerd muziek-programma, prachtige stem en echte entertainer’.
‘Hier worden we vrolijk van’.

Reserveren

Entree: € 17,50 per persoon, inclusief een programmablad en een kop koffie of thee voorafgaand aan het concert.

Stuur een e-mail met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het concert naar info@ulvenhart.nl om te reserveren. Of reserveer via de reserveringstool op onze website.

Urenschema

14:45 -
Ontvangstruimte open
14:50 -
Zaal open
15:00 -
Voorprogramma
15:10 -
Deel I Hoofdprogramma en een interview
16:00 -
Pauze
16:15 -
Vervolg van het concert
-
Hierna is er een informeel samenzijn met musici, presentator en de bekendmaking van de voorlopige uitslag

Datum

09 okt 2022

Tijd

15:00 - 17:00