Ulvenhart Klassiek: Katie Yao Morgan en Elisa Maayeshi

Op zondag 11 september ontvangen we weer een getalenteerd duo tijdens Ulvenhart Klassiek.

Toptalent Katie Yao Morgan is van Brits-Chinese origine en begon met piano spelen toen ze 4 was. Ze kreeg les aan de Yehudi Menuhin School, en won als 10-jarige de Gold Award bij de Pianist of the North
Competition. Toen volgde de ‘Mention of Honor’ in de International Piano Competition in Enschede en Diplôme de Jeune Espoir tijdens de Adilia Alieva Competition. Katie speelde op het Wimbledon Festival en toerde door het VK. Ze volgde vele masterclasses en werkte samen met prijswinnende musici o.a. tijdens het prestigieuze jaarlijkse concert in Wigmore Hall. Sinds 2018 studeert ze aan het Conservatorium van Amsterdam bij Frank Peters. Katie heeft grote liefde voor kamermuziek en werkt met veel verschillende musici samen. Onlangs speelde Katie ook in het programma Podium Witteman.

Al heel jong heeft Elisa Maayeshi zich toegelegd op het zingen van klassiek repertoire en mocht verschillende operarollen vervullen. Ze studeerde aan het ArtEZ Conservatorium bij Claudia Patacca en sinds 2019 aan het Conservatorium van Amsterdam bij Sasja Hunnego. Ze volgde diverse masterclasses en doet niets liever dan het combineren van theater en muziek en hoopt zich te specialiseren in opera. Met Katie als duo gaven ze concerten in diverse zalen en theaters. Ze willen vooral verhalen vertellen en wijd uiteenlopend repertoire laten horen. Met muziek van Mozart tot Satie, Schubert, Britten en Prokofjiev zijn hun concerten geen moment saai.

Prelude: Valerie Langendonck, viool Presentatie: Mylan Tran

Katie Yao Morgan en Elisa Maayeshi

Reserveren

Stuur een e-mail met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het concert naar info@ulvenhart.nl om te reserveren of reserveer direct via het venster rechts.

Entree: € 17,50 per persoon, inclusief een programmablad en een kop koffie of thee voorafgaand aan het concert.

Over Ulvenhart Klassiek

Elke tweede zondagmiddag van de maand is het in Ulvenhart Klassiek een gezellige drukte. Dan spelen jonge topmusici die zijn geselecteerd uit heel Nederland en buitenland. Stuk voor stuk topmusici van morgen! De presentatie vindt plaats door een jongedame, of jongeman: geen beroeps, maar gezellig, ontwapenend.

Vernieuwend in de concerten is het grote projectiescherm achter de vleugel. Dat geeft het publiek een haarscherp beeld op de verrichtingen van de pianist en overal in de zaal zicht op het toetsenbord. Na ieder concert kunnen de bezoekers een stem uitbrengen en hun waardering voor de musici uitdrukken ten behoeve van de finale. Het publiek stemt vervolgens voor de winnaars.

Extra boeiend is de namen te zien van deelnemers die inmiddels grote podia wisten te bereiken: Matthieu Idmtal & Anastasia Kozhushko, Sophiko Simsive, Maya Levy, viool, Sofia Vasheruk, Tobias Borsboom, Marco Danesi, klarinet & Paolo Gorini, Wakana Shimizu, Tobias Borsboom. Maar ook genoemd mogen worden: Dimitar Dimitrov, Caspar Vos, Louise Kwong, Wouter Bergenhuizen, Saskia Giorg ini, Tom Wolfs, klarinet, Koen Stapert, viool, etc. etc.

En maandelijks wordt de lijst aangevuld met nieuwe toppers in Ulvenhart Klassiek!

 

Urenschema

14:45 -
Ontvangstruimte open
14:50 -
Zaal open
15:00 -
Voorprogramma
15:10 -
Deel I Hoofdprogramma en een interview
16:00 -
Pauze
16:15 -
Vervolg van het concert
-
Hierna is er een informeel samenzijn met musici, presentator en de bekendmaking van de voorlopige uitslag

Datum

11 sep 2022

Tijd

15:00 - 17:00
Categorie