Moestuin voorjaar 2022

Moestuin lunch (vol)

Helaas hebben wij op deze datum geen beschikbaarheid meer. We ontvangen u graag op één van de andere dagen.

Onze moestuin groeit en bloeit…..komt u ook genieten?

Ruim twee jaar geleden is een lang gekoesterde droom tot uitvoering gebracht….een eigen moestuin op het landgoed. Onze chef Adrie Crezee is met regelmaat in de moestuin te vinden en bereidt de heerlijkste gerechten voor onze gasten met onze eigen producten. Iets waar we trots op zijn!

Inmiddels staat de moestuin in volle bloei en verzorgen wij op diverse data in juli en augustus een geheel verzorgde lunch en/of diner met producten uit eigen moestuin.  De lunch wordt bij mooi weer verzorgd op het terras op het Binnenplein met prachtig uitzicht op de tuin op basis van het principe van table d’hote (gezellig samen lunchen of dineren aan een lange tafel).

Prijzen

Moestuin Lunch € 52,50 per persoon
De moestuin lunch is inclusief een drankje bij ontvangst, de rondleiding, het 3 gangen menu, drie dranken naar keuze van het Hollands assortiment en ter afsluiting koffie of thee met een zoetigheid.

Reserveren

Komt u ook genieten? U kunt eenvoudig online reserveren via onze website www.ulvenhart.nl / en kiezen voor reserveren voor de moestuin voor de lunch of het diner. U kiest de gewenste datum en u wordt door het menu geleid. U kunt direct online betalen.

Wilt u liever telefonisch reserveren? U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken van
08.30-17.00 uur op het nummer 076 561 60 89.

Urenschema

Dag 1

12.00
Ontvangst met drankje
12.15
Rondleiding door de moestuin verzorgd door Bart Welten
12.45
Drie gangen lunch
15.00
Verwacht einde

Datum

19 jul 2022
Verlopen!

Tijd

12:00