Ulvenhart Klassiek: 10 april 2022

Elke tweede zondagmiddag van de maand is het in Ulvenhart Klassiek een gezellige drukte. Dan spelen jonge topmusici die zijn geselecteerd uit heel Nederland en buitenland. Stuk voor stuk topmusici van morgen! De presentatie vindt plaats door een jongedame, of jongeman: geen beroeps, maar gezellig, ontwapenend.

Vernieuwend in de concerten is het grote projectiescherm achter de vleugel. Dat geeft het publiek een haarscherp beeld op de verrichtingen van de pianist en overal in de zaal zicht op het toetsenbord. Na ieder concert kunnen de bezoekers een stem uitbrengen en hun waardering voor de musici uitdrukken ten behoeve van de finale. Het publiek stemt vervolgens voor de winnaars.

Extra boeiend is de namen te zien van deelnemers die inmiddels grote podia wisten te bereiken: Matthieu Idmtal & Anastasia Kozhushko, Sophiko Simsive, Maya Levy, viool, Sofia Vasheruk, Tobias Borsboom, Marco Danesi, klarinet & Paolo Gorini, Wakana Shimizu, Tobias Borsboom. Maar ook genoemd mogen worden: Dimitar Dimitrov, Caspar Vos, Louise Kwong, Wouter Bergenhuizen, Saskia Giorg ini, Tom Wolfs, klarinet, Koen Stapert, viool, etc. etc.

En maandelijks wordt de lijst aangevuld met nieuwe toppers in Ulvenhart Klassiek!

10 april 2022 | Ulvenhart Klassiek

Clara Strobel (Sint-Niklaas, België, 2002) stamt uit een muzikale familie en is student bachelor piano aan de ‘Hochschule für Musik, Theater und Medien’ in Hannover bij prof. Ewa Kupiec.
Clara is laureate van internationale wedstrijden en winnaar van vele prijzen.
Concertervaring kon de jonge pianiste opdoen tijdens optredens in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zuid-Korea, zowel solo als in kamermuziekverband.
Ze kreeg verdere muzikale impulsen tijdens masterclasses bij een enorme reeks beroemde pianisten. En nu naar Podia Klassiek!

Reserveren

Entree: € 17,50 per persoon, inclusief een programmablad en een kop koffie of thee voorafgaand aan het concert.

Voor het maken van een reservering kunt u mailen naar info@ulvenhart.nl.

Urenschema

14.45 -
Ontvangstruimte open
14.50 -
Zaal open
15.00 -
Prelude
15.10 -
Deel I Hoofdprogramma en een interview
16.00 -
Pauze
16.10 -
Vervolg van het concert
16:50 -
Signeersessie en uitslag

Datum

10 apr 2022

Tijd

14:45
Categorie