Ulvenhart Klassiek: Philip Karmanov

Sinds mei 2013 vormt Ulvenhart Klassiek een maandelijks ontmoetingspunt voor vele gasten. Iedere tweede Zondag van de maand biedt de Vlaamsche schuur op Landgoed Ulvenhart ruimte voor optredens van jonge musici.

Zij krijgen hiermee een podium aangereikt als stimulans voor hun muzikale carrière. Het ene na het andere nieuwe aanstormende talent, afkomstig uit alle windstreken, brengt schitterende muzikale parels ten gehore; gedragen door de mooie akoustiek van het gewelfde rieten dak met oude gebinten én het zicht op de choreografie van seizoenen in moestuin, bosrand en wei met paarden.

Een muzikale ontmoeting waarbij ook de smaakzin onthaald wordt met kleine verwennerijen.

11 februari 2024 | Ulvenhart Klassiek

Philip Karmanov speelde al op zesjarige leeftijd piano en kreeg tijdens zomervakanties in Sint-Petersburg lessen bij Alexander Pashkov.
Philip kreeg een onderscheiding bij het Prinses Christina Concours en volgde les op de Academie Muzikaal Talent in Utrecht met theorie- en solfègelessen, ensemblespel en vele concerten.

De jonge pianist speelt kamermuziek in verschillende ensembles, zoals met leden van het Radio Filharmonisch Orkest het pianokwartet van Mahler.
Hij speelde in de Parade Den Bosch: Saint-Saëns ‘Carnaval der Dieren en met het Helikon Kwartet pianoconcert van Mozart (Amstelkerk, Amsterdam).
Ook was hij solist bij de Summer Academy van het Peter de Grote Festival met het pianotrio & pianokwintet van Dvorák. In 2019 won Philip de 1e prijs van de YPF Junior Piano Competition.

Philip heeft in dank een Bösendorfer-vleugel van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

General 1 — Winteravonden aan de Amstel

Aanvang: 15.00 uur

Ontvangst vanaf 14.30 uur met Koffie/thee & lekkernij

Entree: €17,50 per persoon

Reserveren

Stuur een e-mail met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het concert naar info@ulvenhart.nl om te reserveren.

Iedere tweede Zondag van de maand Ulvenhart Klassiek & iedere laatste Donderdag Ulvenhart DinerConcert.

Datum

11 feb 2024

Tijd

15:00 - 17:00

Kosten

17,5
Categorie