Ulvenhart Klassiek Concert en Diner: 12 december 2021 | Geannuleerd

Elke tweede zondagmiddag van de maand is het in Ulvenhart Klassiek een gezellige drukte. Dan spelen jonge topmusici die zijn geselecteerd uit heel Nederland en buitenland. Stuk voor stuk topmusici van morgen! De presentatie vindt plaats door een jongedame, of jongeman: geen beroeps, maar gezellig, ontwapenend.

Vernieuwend in de concerten is het grote projectiescherm achter de vleugel. Dat geeft het publiek een haarscherp beeld op de verrichtingen van de pianist en overal in de zaal zicht op het toetsenbord. Na ieder concert kunnen de bezoekers een stem uitbrengen en hun waardering voor de musici uitdrukken ten behoeve van de finale. Het publiek stemt vervolgens voor de winnaars.

Extra boeiend is de namen te zien van deelnemers die inmiddels grote podia wisten te bereiken: Matthieu Idmtal & Anastasia Kozhushko, Sophiko Simsive, Maya Levy, viool, Sofia Vasheruk, Tobias Borsboom, Marco Danesi, klarinet & Paolo Gorini, Wakana Shimizu, Tobias Borsboom. Maar ook genoemd mogen worden: Dimitar Dimitrov, Caspar Vos, Louise Kwong, Wouter Bergenhuizen, Saskia Giorg ini, Tom Wolfs, klarinet, Koen Stapert, viool, etc. etc.

En maandelijks wordt de lijst aangevuld met nieuwe toppers in Ulvenhart Klassiek! Naast de maandelijkse Ulvenhart Klassiek concerten organiseren we ook DinerConcerten, waar u onder het genot van een exclusief diner geniet van optredens door gerenommeerde musici. Wees welkom op Landgoed Ulvenhart!

12 december 2021 | Geannuleerd

Helaas zijn wij genoodzaakt dit concert te annuleren, wegens het oplopende aantal Coronabesmettingen. Mensen die zich hebben aangemeld voor dit concert, hebben hierover een bericht ontvangen.

Urenschema

12.00 -
Ulvenhart smakelijke feestmaand happening met drie exclusieve gangen
14.45 -
Ontvangst en inloop naar recital in de Vlaamsche Schuur
15.00 -
Ontvangst en inloop naar recital in de Vlaamsche Schuur
15.20 -
Aanvang recital met werken van Chopin, Moessorgski en Rachmaninof
16.00 -
Pauze
16.20 -
Vervolg recital
17.00 -
Einde concert. Prosecco

Datum

12 dec 2021
Categorie