Ulvenhart Klassiek: Erten Deniz İspir en Ayşegül Yörükoğlu

Elke tweede zondagmiddag van de maand is het in Ulvenhart Klassiek een gezellige drukte. Dan spelen jonge topmusici die zijn geselecteerd uit heel Nederland en buitenland. Stuk voor stuk topmusici van morgen! De presentatie vindt plaats door een jongedame, of jongeman: geen beroeps, maar gezellig, ontwapenend.

Vernieuwend in de concerten is het grote projectiescherm achter de vleugel. Dat geeft het publiek een haarscherp beeld op de verrichtingen van de pianist en overal in de zaal zicht op het toetsenbord. Na ieder concert kunnen de bezoekers een stem uitbrengen en hun waardering voor de musici uitdrukken ten behoeve van de finale. Het publiek stemt vervolgens voor de winnaars.

Extra boeiend is de namen te zien van deelnemers die inmiddels grote podia wisten te bereiken: Matthieu Idmtal & Anastasia Kozhushko, Sophiko Simsive, Maya Levy, viool, Sofia Vasheruk, Tobias Borsboom, Marco Danesi, klarinet & Paolo Gorini, Wakana Shimizu, Tobias Borsboom. Maar ook genoemd mogen worden: Dimitar Dimitrov, Caspar Vos, Louise Kwong, Wouter Bergenhuizen, Saskia Giorg ini, Tom Wolfs, klarinet, Koen Stapert, viool, etc. etc.

En maandelijks wordt de lijst aangevuld met nieuwe toppers in Ulvenhart Klassiek!

8 mei 2022 | Ulvenhart Klassiek

Op zondag 8 mei ontvangen we weer een talentvol duo, namelijk Erten Deniz İspir en Ayşegül Yörükoğlu.

Ayşegül Yörükoğlu komt uit Antalya en studeerde daar piano aan het conservatorium. Ze vervolgde de studie aan het Tsjaikovski Conservatorium in Moskou waar ze in 2017 afstudeerde. Momenteel volgt ze masterstudie bij Naum Grubert aan het Conservatorium van Amsterdam. Het onderwijs van Ayşegül wordt ondersteund door het Jacques Vonk Fonds. Ze nam deel aan veel competities en won verschillende prijzen.

Duo Erten

Erten Deniz İspir is een Turkse violist en studeerde van 2014 tot 2018 aan het Tsjaikovski Conservatorium in Moskou. Daarna kwam hij naar Nederland om te studeren bij Ilya Grubert. Sinds 2019 speelt hij op een Cuypers-viool van het instrumentenfonds. Daarmee zijn de mogelijkheden voor expressie en klank maken enorm verbeterd. Hij ondervindt daarmee nog grotere vreugde en enthousiasme voor vioolspelen. De Lamy-stok helpt hem met zijn scherpe en zuivere geluid verder het publiek te bereiken!

Reserveren

Entree: € 17,50 per persoon, inclusief een programmablad en een kop koffie of thee voorafgaand aan het concert.

Stuur een e-mail met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het concert naar info@ulvenhart.nl om te reserveren.

Urenschema

14.45 -
Ontvangstruimte open
14.50 -
Zaal open
15.00 -
Voorprogramma
15.10 -
Deel I Hoofdprogramma en een interview
16.00 -
Pauze
16.15 -
Vervolg van het concert
-
Hierna is er een informeel samenzijn met musici, presentator en de bekendmaking van de voorlopige uitslag

Datum

08 mei 2022

Tijd

15:00 - 16:30
Categorie