Ulvenhart Klassiek: Duo Multatuli

Ulvenhart Klassiek is een jaarlijks terugkerende reeks concerten waarin iedere tweede zondag van de maand aanstormende nationale en internationale musici het tegen elkaar opnemen voor de felbegeerde titel: “Ulvenhart Klassiek musicus van het jaar″. De reeks culmineert in een spetterende finale waarin de winnaar bekend wordt gemaakt.

U kunt reserveren door telefonisch contact op te nemen via 076 – 561 60 89 of door te mailen naar reserveringen@ulvenhart.nl.

Zondag 8 december

Jan studeert aan het Conservatorium van Amsterdam met lessen van Jelena Ocic, Gideon den Herder, Dmitri Ferschtman en Monique Bartels. Hij won diverse prijzen bij het Prinses Christina Concours en het Herman Krebbers Concours.De jonge cellist was een tijd aanvoerder bij het Nederlands Jeugd Strijkorkest en het Ricciotti Ensemble. Samen met pianist Stephanus Harsono vormt hij Duo Multatuli. De missie is op nieuwe manieren muziek naar het publiek te brengen.

Pianist Stephan is geboren in Indonesië, kreeg pianolessen van zijn moeder, op Indonesische muziekscholen en vanaf zijn 16 jaar op Conservatorium van Amsterdam.
Hij heeft concerttournees gehad naar Europa, Azië en Australië. Daarnaast heeft hij de eerste en de publieksprijs bij de landelijke finale van het Prinses Christina Concours gewonnen!

duo multatuli

Reserveren

Entree:  € 12,50 p.p., inclusief een programmablad en vooraf koffie/thee.
U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de concertdatum. U kunt ook bellen naar 076 – 561 60 89.

Urenschema

14.15 -
Ontvangstruimte open
14.50 -
Zaal open
15.00 -
Voorprogramma Prelude
15.10 -
Deel I Hoofdprogramma en een interview
16.00 -
Pauze
16.15 -
Vervolg van het concert
- -
Hierna is er een informeel samenzijn met musici, presentator en de bekendmaking van de voorlopige uitslag

Datum

08 dec 2019

Tijd

15:00 - 16:30
Categorie