Ulvenhart Klassiek: Duo Ormaza

Ulvenhart Klassiek is een jaarlijks terugkerende reeks concerten waarin iedere tweede zondag van de maand aanstormende nationale en internationale musici het tegen elkaar opnemen voor de felbegeerde titel: “Ulvenhart Klassiek musicus van het jaar″. De reeks culmineert in een spetterende finale waarin de winnaar bekend wordt gemaakt.

U kunt reserveren door telefonisch contact op te nemen via 076 – 561 60 89 of door te mailen naar reserveringen@ulvenhart.nl.

Zondag 9 februari 2020

Voor deze editie van Ulvenhart Klassiek ontvangt Landgoed Ulvenhart het internationale Duo Ormaza uit Ecuador. Het Duo en tevens broers hebben niet alleen wereldwijd optredens gegeven maar hebben ook talloze prijzen mogen ontvangen. De uiterst muzikale broers komen met een boeiend muziekprogramma.

Aarón Ormaza begon op jonge leeftijd met piano spelen. Hij kreeg jarenlang les op het Sergei Rachmaninov Conservatorium in Santiago de Guayaquil, in Ecuador. De jonge pianist nam deel aan de belangrijke competities van het land. Aarón trad op als solist met orkest in concerten van Haydn, Beethoven, Grieg, en Liszt. Tegenwoordig vervolgt hij zijn pianostudie op het Conservatorium van Amsterdam bij Jan Wijn. Sinds 2016, heeft hij Duitse, Frans en Spaanse liederen aan zijn repertoire toegevoegd, samen met mezzo-sopraan Marion Dumeige.

Jacob Ormaza Vera kreeg zijn eerste vioollessen op vierjarige leeftijd. In 2013 voltooide hij zijn bachelor aan de Universidad de Especialidades Espíritu Santo in Quito. Daarna studeerde hij aan de Musikhochschule Lübeck bij prof. Maria Egelhof en kamermuziek bij prof. Heime Müller. Hij volgde masterclasses bij Leon Spierer, Otto Derolez, Christoph Wyneken, Tim Vogler en Christoph Poppen. Momenteel studeert Jacob Ormaza Vera aan de Universiteit voor Muziek en Podiumkunsten in München.

Reserveren

Entree: € 12,50 p.p., inclusief een programmablad en vooraf koffie/thee.
U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de concertdatum. U kunt ook bellen naar 076 – 561 60 89.

Urenschema

14.15 -
Ontvangstruimte open
14.50 -
Zaal open
15.00 -
Voorprogramma Prelude
15.10 -
Deel I Hoofdprogramma en een interview
16.00 -
Pauze
16.15 -
Vervolg van het concert
-
Hierna is er een informeel samenzijn met musici, presentator en de bekendmaking van de voorlopige uitslag

Datum

09 feb 2020

Tijd

15:00 - 16:30
Categorie