Ulvenhart Klassiek: Maurick Reuser (verplaatst naar 16 januari)

Het concert van zondag 9 januari 2022 wordt verschoven naar 16 januari 2022 onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. 

Elke tweede zondagmiddag van de maand is het in Ulvenhart Klassiek een gezellige drukte. Dan spelen jonge topmusici die zijn geselecteerd uit heel Nederland en buitenland. Stuk voor stuk topmusici van morgen! De presentatie vindt plaats door een jongedame, of jongeman: geen beroeps, maar gezellig, ontwapenend.

Vernieuwend in de concerten is het grote projectiescherm achter de vleugel. Dat geeft het publiek een haarscherp beeld op de verrichtingen van de pianist en overal in de zaal zicht op het toetsenbord. Na ieder concert kunnen de bezoekers een stem uitbrengen en hun waardering voor de musici uitdrukken ten behoeve van de finale. Het publiek stemt vervolgens voor de winnaars.

Extra boeiend is de namen te zien van deelnemers die inmiddels grote podia wisten te bereiken: Matthieu Idmtal & Anastasia Kozhushko, Sophiko Simsive, Maya Levy, viool, Sofia Vasheruk, Tobias Borsboom, Marco Danesi, klarinet & Paolo Gorini, Wakana Shimizu, Tobias Borsboom. Maar ook genoemd mogen worden: Dimitar Dimitrov, Caspar Vos, Louise Kwong, Wouter Bergenhuizen, Saskia Giorg ini, Tom Wolfs, klarinet, Koen Stapert, viool, etc. etc.

En maandelijks wordt de lijst aangevuld met nieuwe toppers in Ulvenhart Klassiek! Naast de maandelijkse Ulvenhart Klassiek concerten organiseren we ook DinerConcerten, waar u onder het genot van een exclusief diner geniet van optredens door gerenommeerde musici. Wees welkom op Landgoed Ulvenhart!

Zondag 16 januari 2022 | Maurick Reuser, piano

Maurick Reuser is presentator, pianist en componist. Hij werkt intensief als begeleider van zangers en koren en in kamermuziek-ensembles. Hiernaast heeft Maurick ruime ervaring als klavecinist, orkestpianist en fortepianist. De veelzijdige musicus is de eerste musicus in het nieuwe seizoen. Dat wordt extra boeiend, mede door de uitvoering van eigen composities.

RIVM maatregelen Landgoed Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart hanteert aangepaste maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te waarborgen.

Vanaf 25 september 2021 vragen wij u om bij aankomst uw identiteitsbewijs én corona toegangsbewijs te tonen. Dit geldt voor alle personen vanaf 13 jaar.

Eén van onze collega’s verwelkomt u graag bij de receptie, waar u uw identiteitsbewijs en één van de volgende bewijzen moet laten zien:
– QR code/Vaccinatiebewijs
– Negatieve testuitslag welke niet ouder dan 24 uur is. Een officiële testuitslag is enkel geldig via een officiële Testen voor Toegang locatie
– Een bewijs dat u hersteld bent van Corona

Tevens vragen wij u om de instructies en aanwijzingen van ons personeel op te volgen, zodat u op een verantwoorde manier kunt vergaderen en verblijven op Landgoed Ulvenhart.

Heeft u nog vragen over de maatregelen dan horen we het graag. Neem contact met ons op via 076 561 60 89, wij helpen u graag verder!

Reserveren

Graag tijdig reserveren. Dit doet u door te mailen naar info@ulvenhart.nl.

Entree: € 17,50 inclusief een programmablad en koffie / thee vooraf.

Urenschema

14.15 -
Ontvangstruimte open
14.50 -
Zaal open
15.00 -
Voorprogramma Prelude
15.10 -
Deel I Hoofdprogramma en een interview
16.00 -
Pauze
16.15 -
Vervolg van het concert
-
Hierna is er een informeel samenzijn met musici, presentator en de bekendmaking van de voorlopige uitslag

Datum

16 jan 2022

Tijd

15:00
Categorie