Ulvenhart Klassiek: David de Best

Ulvenhart Klassiek is een jaarlijks terugkerende reeks concerten waarin iedere tweede zondag van de maand aanstormende nationale en internationale musici het tegen elkaar opnemen voor de felbegeerde titel: “Ulvenhart Klassiek musicus van het jaar″. De reeks culmineert in een spetterende finale waarin de winnaar bekend wordt gemaakt.

U kunt reserveren door telefonisch contact op te nemen via 076 – 561 60 89 of door te mailen naar reserveringen@ulvenhart.nl.

Zondag 12 juli 2020

Op zondag 12 juli 2020 zullen wij weer Ulvenhart Klassiek organiseren. Op deze dag ontvangen wij David de Best voor een prachtig concert. David de Best heeft als uitvoerend musicus al concerten gegeven op meerdere locaties in Nederland, Spanje, Italië en Griekenland. Concerten bestonden uit solo spel, quatre-mains concerten en in ensemble verband. Voor deze editie van Ulvenhart Klassiek mogen wij hem ontvangen op Landgoed Ulvenhart.

David de Best bij UlvenhartKlassiek

David de Best is geboren in Nijmegen en is daar opgegroeid in een zeer muzikaal gezin. Zijn vader is ook afgestudeerd pianist en is werkzaam als voornamelijk docerend, maar ook uitvoerend musicus.

David kreeg zijn eerste pianolessen op zesjarige leeftijd van zijn vader. Enkele jaren later zette hij zijn studie voort bij Sebastiaan Oosthout. Na het behalen van zijn Vwo-diploma aan de KGC te Nijmegen is David in 2015 naar Utrecht verhuisd om hier aan het conservatorium hoofdvak klassiek piano te studeren in de klas van Sebastián Colombo. In zijn studiejaren volgde hij ook masterclasses, bij onder andere Frank Peters, Eldar Nebolsin, Enrico Pace, Pietro de Maria, Cristina Marton-Argerich, Alexander Kandelaki en Márta Gulyás. In 2019 sloot hij zijn bachelor studie succesvol af.

Onze richtlijnen

Wij hanteren nog steeds de RIVM richtlijnen:

  • Behalve een hartelijk welkom bij de entree zullen wij u vragen of u gezond bent en geen klachten heeft. Heeft u of één van uw huisgenoten klachten, blijf dan thuis.
  • Er staan volop gel-dispensers voor het reinigen van uw handen.
  • Daarnaast zorgen wij voor extra hygiëne op het landgoed en gedurende de dag.

Reserveren

Entree:  € 12,50 p.p., inclusief een programmablad en vooraf koffie/thee.
U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de concertdatum. U kunt ook bellen naar 076 – 561 60 89.

Urenschema

14.15 -
Ontvangstruimte open
14.50 -
Zaal open
15.00 -
Voorprogramma Prelude
15.10 -
Deel I Hoofdprogramma en een interview
16.00 -
Pauze
16.15 -
Vervolg van het concert
-
Hierna is er een informeel samenzijn met musici, presentator en de bekendmaking van de voorlopige uitslag

Datum

12 jul 2020

Tijd

15:00
Categorie