Ulvenhart Klassiek: Mattias Spee

Ulvenhart Klassiek is een jaarlijks terugkerende reeks concerten waarin iedere tweede zondag van de maand aanstormende nationale en internationale musici het tegen elkaar opnemen voor de felbegeerde titel: “Ulvenhart Klassiek musicus van het jaar″. De reeks culmineert in een spetterende finale waarin de winnaar bekend wordt gemaakt.

U kunt reserveren door telefonisch contact op te nemen via 076 – 561 60 89 of door te mailen naar reserveringen@ulvenhart.nl.

Zondag 14 juni 2020

Bij het ZomerDinerConcert van 14 juni is de capaciteit van het maximaal aantal toelaatbare gasten bereikt. U kunt zich hiervoor dan ook niet meer aanmelden. Het is nog wel mogelijk om u aan te melden voor de bijeenkomst op 14 juni, waarbij wij Mattias Spee ontvangen. Hieronder leest u meer over de bijeenkomst op 14 juni. 

De Ulvenhart crew staat te popelen om u weer te mogen ontvangen. Wat missen we de musici, het publiek, de (diner)concerten en elkaar. Natuurlijk kunnen we thuis eindeloos genieten van prachtige muziek, maar hoe heerlijk is het om live mee te mogen maken. Op zondag 14 juni 2020 zullen wij weer Ulvenhart Klassiek organiseren en ontvangen wij Mattias Spee voor een piano solo.

Mattias Spee

Mattias Spee

Mattias Spee (Hilversum, 1997) begon met pianospelen toen hij vijf jaar jong was. Vanaf zijn elfde jaar studeerde hij in de Talentklas Muziek Almere van Maaike Eijkman. Op 15-jarige leeftijd kwam Mattias bij de jong talentafdeling van het Koninklijk Conservatorium, met les van David Kuyken. Na de middelbare school zette Mattias de opleiding bij deze docent voort aan het Conservatorium van Amsterdam en volgt daar inmiddels de Master-opleiding bij David Kuyken en specialist in hedendaagse muziek Ralph van Raat.

Mattias kreeg masterclasses bij gerenommeerde pianisten als Pascal Rogé, Håkon Austbø, Michail Voskresensky en Eugen Indjic. Ook kreeg hij kamermuziekcoaching van o.a. Shunske Sato, Jakob Koranyi en de leden van het Cuarteto Quiroga. Kamermuziek speelt een belangrijke rol in Mattias’ muziekleven, zoals het veelvuldig optreden in projectmatige ensembles. Al jaar en dag maakt hij deel uit van het Goudsbloemtrio, samen met celliste Hadewych van Gent en klarinettiste Ana Prazeres. Verder vormt hij een vast duo met zijn vriendin, celliste Chieko Donker Duyvis.

Mattias won in de loop van de jaren enkele prijzen, o.a. bij, het Prinses Christina Concours, het Steinway Pianoconcours en onlangs nog de Vrienden Cultuurprijs 2019. Mede hierdoor trad hij op in landen zoals Duitsland, Denemarken en Taiwan.

Onze richtlijnen

Wij hanteren nog steeds de RIVM richtlijnen:

  • Behalve een hartelijk welkom bij de entree zullen wij u vragen of u gezond bent en geen klachten heeft. Heeft u of één van uw huisgenoten klachten, blijf dan thuis.
  • Er staan volop gel-dispensers voor het reinigen van uw handen.
  • Daarnaast zorgen wij voor extra hygiëne op het landgoed en gedurende de dag.

Reserveren

De kosten van de bijeenkomst bedragen € 12,50 p.p., inclusief een programmablad en vooraf koffie/thee. Stuur een e-mail met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de concertdatum naar info@ulvenhart.nl.

Urenschema

14.15 -
Ontvangstruimte open
14.50 -
Zaal open
15.00 -
Voorprogramma Prelude
15.10 -
Deel I Hoofdprogramma en een interview
16.00 -
Pauze
16.15 -
Vervolg van het concert
-
Hierna is er een informeel samenzijn met musici, presentator en de bekendmaking van de voorlopige uitslag

Datum

14 jun 2020

Tijd

15:00
Categorie