Ulvenhart Klassiek: Yu-Ping Vicky Juo, piano

Elke tweede zondagmiddag van de maand is het in Ulvenhart Klassiek een gezellige drukte. Dan spelen jonge topmusici die zijn geselecteerd uit heel Nederland en buitenland. Stuk voor stuk topmusici van morgen! De presentatie vindt plaats door een jongedame, of jongeman: geen beroeps, maar gezellig, ontwapenend.

Vernieuwend in de concerten is het grote projectiescherm achter de vleugel. Dat geeft het publiek een haarscherp beeld op de verrichtingen van de pianist en overal in de zaal zicht op het toetsenbord. Na ieder concert kunnen de bezoekers een stem uitbrengen en hun waardering voor de musici uitdrukken ten behoeve van de finale. Het publiek stemt vervolgens voor de winnaars.

Extra boeiend is de namen te zien van deelnemers die inmiddels grote podia wisten te bereiken: Matthieu Idmtal & Anastasia Kozhushko, Sophiko Simsive, Maya Levy, viool, Sofia Vasheruk, Tobias Borsboom, Marco Danesi, klarinet & Paolo Gorini, Wakana Shimizu, Tobias Borsboom. Maar ook genoemd mogen worden: Dimitar Dimitrov, Caspar Vos, Louise Kwong, Wouter Bergenhuizen, Saskia Giorg ini, Tom Wolfs, klarinet, Koen Stapert, viool, etc. etc.

En maandelijks wordt de lijst aangevuld met nieuwe toppers in Ulvenhart Klassiek!

13 juni 2021 | Ulvenhart Klassiek

Vicky komt uit Taiwan en vervolgt haar piano-opleiding in Amsterdam. Ze was de hoogbegaafde en gelauwerde deelnemer aan de halve Finale van de YPF Piano Competition Grand Prix Youri Egorov vorig jaar. En nu naar Podia Klassiek!

Yu-Ping Vicky Juo, piano

Tweemaal hetzelfde concert en zelfde muziekprogramma

Concert 1
Aanvang 12.00 uur
Prijs € 15,-

Concert 2
Aanvang 15.00 uur met aansluitend het traditionele asperge-diner
Prijs  € 70,-

Reserveren

Stuur een mail met naam, aantal plaatsen en concert 1 of 2 naar info@ulvenhart.nl of neem telefonisch contact op via 076 – 561 60 89. Wij helpen u graag verder.

 

Datum

13 jun 2021

Tijd

12:00 - 15:00
Categorie