Ulvenhart Klassiek: Aysegül Yörükoglu, piano

Elke tweede zondagmiddag van de maand is het in Ulvenhart Klassiek een gezellige drukte. Dan spelen jonge topmusici die zijn geselecteerd uit heel Nederland en buitenland. Stuk voor stuk topmusici van morgen! De presentatie vindt plaats door een jongedame, of jongeman: geen beroeps, maar gezellig, ontwapenend.

Vernieuwend in de concerten is het grote projectiescherm achter de vleugel. Dat geeft het publiek een haarscherp beeld op de verrichtingen van de pianist en overal in de zaal zicht op het toetsenbord. Na ieder concert kunnen de bezoekers een stem uitbrengen en hun waardering voor de musici uitdrukken ten behoeve van de finale. Het publiek stemt vervolgens voor de winnaars.

Extra boeiend is de namen te zien van deelnemers die inmiddels grote podia wisten te bereiken: Matthieu Idmtal & Anastasia Kozhushko, Sophiko Simsive, Maya Levy, viool, Sofia Vasheruk, Tobias Borsboom, Marco Danesi, klarinet & Paolo Gorini, Wakana Shimizu, Tobias Borsboom. Maar ook genoemd mogen worden: Dimitar Dimitrov, Caspar Vos, Louise Kwong, Wouter Bergenhuizen, Saskia Giorg ini, Tom Wolfs, klarinet, Koen Stapert, viool, etc. etc.

En maandelijks wordt de lijst aangevuld met nieuwe toppers in Ulvenhart Klassiek! Naast de maandelijkse Ulvenhart Klassiek concerten organiseren we ook DinerConcerten, waar u onder het genot van een exclusief diner geniet van optredens door gerenommeerde musici. Wees welkom op Landgoed Ulvenhart!

14 november 2021

Op zondag 14 november bent u weer van harte welkom voor een nieuwe editie van Ulvenhart Klassiek. Deze keer verwelkomen wij de befaamde pianiste Aysegül Yörükoglu. Aysegül is laureaat van vele internationale concoursen en heeft overal in Europa opgetreden. Op 15 juni 2021 slaagde ze voor haar master op het conservatorium van Amsterdam. Bij Podium Witteman in november 2020 speelde het Turkse duo Erten Deniz Ispir (viool) en Aysegül Yörükoglu (piano) muziek van Fazil Say.

Aysegül Yörükoglu

Reserveren

Entree: € 15,00 per persoon, inclusief een programmablad en een kop koffie of thee voorafgaand aan het concert.

Voor het maken van een reservering kunt u mailen naar info@ulvenhart.nl.

RIVM maatregelen Landgoed Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart hanteert aangepaste maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te waarborgen.

Vanaf 25 september vragen wij u om bij aankomst uw identiteitsbewijs én corona toegangsbewijs te tonen. Dit geldt voor alle personen vanaf 13 jaar.

Eén van onze collega’s verwelkomt u graag bij de receptie, waar u uw identiteitsbewijs en één van de volgende bewijzen moet laten zien:
– QR code/Vaccinatiebewijs
– Negatieve testuitslag welke niet ouder dan 24 uur is. Een officiële testuitslag is enkel geldig via een officiële Testen voor Toegang locatie
– Een bewijs dat u hersteld bent van Corona

Tevens vragen wij u om de instructies en aanwijzingen van ons personeel op te volgen, zodat u op een verantwoorde manier kunt vergaderen en verblijven op Landgoed Ulvenhart.

Heeft u nog vragen over de maatregelen dan horen we het graag. Neem contact met ons op via 076 561 60 89, wij helpen u graag verder!

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aankomende Ulvenhart Concerten:

  Urenschema

  14.15 -
  Ontvangstruimte open
  14.50 -
  Zaal open
  15.00 -
  Voorprogramma
  15.10 -
  Deel I Hoofdprogramma en een interview
  16.00 -
  Pauze
  16.15 -
  Vervolg van het concert
  -
  Hierna is er een informeel samenzijn met musici, presentator en de bekendmaking van de voorlopige uitslag

  Datum

  14 nov 2021

  Tijd

  15:00 - 16:30
  Categorie