Ulvenhart Klassiek: Finale

Elke tweede zondagmiddag van de maand is het in Ulvenhart Klassiek een gezellige drukte. Dan spelen jonge topmusici die zijn geselecteerd uit heel Nederland en buitenland. Stuk voor stuk topmusici van morgen! De presentatie vindt plaats door een jongedame, of jongeman: geen beroeps, maar gezellig, ontwapenend.

Vernieuwend in de concerten is het grote projectiescherm achter de vleugel. Dat geeft het publiek een haarscherp beeld op de verrichtingen van de pianist en overal in de zaal zicht op het toetsenbord. Na ieder concert kunnen de bezoekers een stem uitbrengen en hun waardering voor de musici uitdrukken ten behoeve van de finale. Het publiek stemt vervolgens voor de winnaars.

Extra boeiend is de namen te zien van deelnemers die inmiddels grote podia wisten te bereiken: Matthieu Idmtal & Anastasia Kozhushko, Sophiko Simsive, Maya Levy, viool, Sofia Vasheruk, Tobias Borsboom, Marco Danesi, klarinet & Paolo Gorini, Wakana Shimizu, Tobias Borsboom. Maar ook genoemd mogen worden: Dimitar Dimitrov, Caspar Vos, Louise Kwong, Wouter Bergenhuizen, Saskia Giorg ini, Tom Wolfs, klarinet, Koen Stapert, viool, etc. etc.

En maandelijks wordt de lijst aangevuld met nieuwe toppers in Ulvenhart Klassiek!

11 juni 2023 | Ulvenhart Klassiek Finale

Na een seizoen vol van muzikale dynamiek heeft de stem van een trouw Ulvenhart Klassiekgehoor
dit jaar geresulteerd in het programma van de Finale met:

 

Joost Willemze, harp

Anna Nebaba, piano

Michelle Sweegers, harp

Klassiek finale

De finalisten gaan wederom de sterren van de hemel spelen en krijgen daarvoor ieder een prijs toebedeeld.
Aansluitend natuurlijk het feestelijke Slotdiner.

Reserveren

Entree: € 17,50 per persoon

Diner: €64,50 per persoon.

Stuur een e-mail met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het concert naar info@ulvenhart.nl om te reserveren. Graag apart reserveren voor het slotdiner.

 

Speciale prijs:

Fotoboek 10 jaar Ulvenhart Klassiek

Entree finale Ulvenhart Klassiek

Slotdiner

Normale prijs € 97,00 NU voor € 80,00

 

Wilt u dit arrangement reserveren? Neem dan contact op met landgoed Ulvenhart door een e-mail te sturen aan info@ulvenhart.nl of belt u ons op het nummer 076 – 561 60 89.

 

Reserveren is mogelijk tot vrijdag 9 juni 14.00 uur.

Urenschema

15:00 -
Finalist 1
15:30 -
Finalist 2
16:00 -
Pauze
16.15 -
Finalist 3
16.45 -
Prijsuitreiking
16.55 -
Slotoptreden winnaar
17.00 -
Informeel samenzijn met musici en presentator. En vervolgens het jaarlijkse, populaire slotdiner: apart reserveren s.v.p.

Datum

11 jun 2023

Tijd

15:00

Kosten

€17,50
Categorie