Ulvenhart Klassiek: Finale

Elke tweede zondagmiddag van de maand is het in Ulvenhart Klassiek een gezellige drukte. Dan spelen jonge topmusici die zijn geselecteerd uit heel Nederland en buitenland. Stuk voor stuk topmusici van morgen! De presentatie vindt plaats door een jongedame, of jongeman: geen beroeps, maar gezellig, ontwapenend.

Vernieuwend in de concerten is het grote projectiescherm achter de vleugel. Dat geeft het publiek een haarscherp beeld op de verrichtingen van de pianist en overal in de zaal zicht op het toetsenbord. Na ieder concert kunnen de bezoekers een stem uitbrengen en hun waardering voor de musici uitdrukken ten behoeve van de finale. Het publiek stemt vervolgens voor de winnaars.

Extra boeiend is de namen te zien van deelnemers die inmiddels grote podia wisten te bereiken: Matthieu Idmtal & Anastasia Kozhushko, Sophiko Simsive, Maya Levy, viool, Sofia Vasheruk, Tobias Borsboom, Marco Danesi, klarinet & Paolo Gorini, Wakana Shimizu, Tobias Borsboom. Maar ook genoemd mogen worden: Dimitar Dimitrov, Caspar Vos, Louise Kwong, Wouter Bergenhuizen, Saskia Giorg ini, Tom Wolfs, klarinet, Koen Stapert, viool, etc. etc.

En maandelijks wordt de lijst aangevuld met nieuwe toppers in Ulvenhart Klassiek!

11 juni 2023 | Ulvenhart Klassiek Finale

In mei zijn 10 concerten van dit seizoen achter de rug. Dat levert ook 10 maal vele ingevulde stembiljetten. In de finale treden drie musici / duo’s die dit seizoen de hoogste procentuele score behaalden. Het publiek stemt voor de winnaars. Het belooft niet alleen zeer spannend, maar ook flink druk te worden, dus graag tijdig entreekaarten reserveren!

Ook voor het aansluitend jaarlijkse 3-gangen slotdiner is tijdig reserveren gewenst.

Reserveren

Entree: € 17,50 per persoon, inclusief een programmablad en een kop koffie of thee voorafgaand aan het concert.

Stuur een e-mail met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het concert naar info@ulvenhart.nl om te reserveren. Graag apart reserveren voor het slotdiner.

Urenschema

15:00 -
Finalist 1
15:30 -
Finalist 2
16:00 -
Pauze
16.15 -
Finalist 3
16.45 -
Prijsuitreiking
16.55 -
Slotoptreden winnaar
17.00 -
Informeel samenzijn met musici en presentator. En vervolgens het jaarlijkse, populaire slotdiner: apart reserveren s.v.p.

Datum

11 jun 2023

Tijd

15:00

Kosten

€17,50