Ulvenhart Klassiek: Tipasa Duo, klarinet & piano (te combineren met ValentijnLunch)

Elke eerste zondagmiddag van de maand is het in Ulvenhart Klassiek een gezellige drukte. Dan spelen jonge topmusici die zijn geselecteerd uit heel Nederland en buitenland. Stuk voor stuk topmusici van morgen! De presentatie vindt plaats door een jongedame, of jongeman: geen beroeps, maar gezellig, ontwapenend.

Vernieuwend in de concerten is het grote projectiescherm achter de vleugel. Dat geeft het publiek een haarscherp beeld op de verrichtingen van de pianist en overal in de zaal zicht op het toetsenbord. Na ieder concert kunnen de bezoekers een stem uitbrengen en hun waardering voor de musici uitdrukken ten behoeve van de finale. Het publiek stemt vervolgens voor de winnaars.

Extra boeiend is de namen te zien van deelnemers die inmiddels grote podia wisten te bereiken: Matthieu Idmtal & Anastasia Kozhushko, Sophiko Simsive, Maya Levy, viool, Sofia Vasheruk, Tobias Borsboom, Marco Danesi, klarinet & Paolo Gorini, Wakana Shimizu, Tobias Borsboom. Maar ook genoemd mogen worden: Dimitar Dimitrov, Caspar Vos, Louise Kwong, Wouter Bergenhuizen, Saskia Giorg ini, Tom Wolfs, klarinet, Koen Stapert, viool, etc. etc.

En maandelijks wordt de lijst aangevuld met nieuwe toppers in Ulvenhart Klassiek!

12 februari 2023 | Manon Letort, klarinet en basklarinet & Tanine Kian, piano

Prelude: Thomas Krause

Tipasa Duo is ontstaan vanuit gemeenschappelijke interesse in de zoektocht naar nieuwe muzikale textuur. Manon Letort komt uit Frankrijk. Zij speelt klarinet en basklarinet. Momenteel studeert ze aan het Conservatorium van Amsterdam bij Hans Colbers.

Voor Tanine Kian ving het pianospelen aan met lessen bij Sachiko Akitham. Op 15-jarige leeftijd begon ze haar studie aan het Conservatorium van Parijs/Boulogne. Sinds 2020 studeert zij aan het Conservatorium van Amsterdam.

Tip: geniet voorafgaand aan het concert van onze heerlijke ValentijnLunch.

Tipasa Duo

Muziekprogramma

1 Debussy’s work for clarinet and piano

2 Improvisations on Camus “Noces”

Pauze

3 Francis Poulenc sonata, alternated with improvisations

Reserveren

Entree: € 17,50 per persoon, inclusief een programmablad en een kop koffie of thee voorafgaand aan het concert.

Stuur een e-mail met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het concert naar info@ulvenhart.nl om te reserveren.

Urenschema

15:00 -
Prelude
15:10 -
Hoofdprogramma en interview
16:00 -
Pauze
16:10 -
Vervolg van het concert
-
Hierna is er een informeel samenzijn met musici, presentator en de bekendmaking van de voorlopige uitslag

Datum

12 feb 2023

Tijd

15:00

Kosten

€17,50