Ulvenhart Klassiek: Noëlle Drost, zang & Katie Yao Morgan, piano

Sinds mei 2013 vormt Ulvenhart Klassiek een maandelijks ontmoetingspunt voor vele gasten. Iedere tweede Zondag van de maand biedt de Vlaamsche schuur op Landgoed Ulvenhart ruimte voor optredens van jonge musici.

Zij krijgen hiermee een podium aangereikt als stimulans voor hun muzikale carrière. Het ene na het andere nieuwe aanstormende talent, afkomstig uit alle windstreken, brengt schitterende muzikale parels ten gehore; gedragen door de mooie akoestiek van het gewelfde rieten dak met oude gebinten én het zicht op de choreografie van seizoenen in moestuin, bosrand en wei met paarden.

Een muzikale ontmoeting waarbij ook de smaakzin onthaald wordt met kleine verwennerijen.

8 oktober 2023 | Ulvenhart Klassiek

Sopraan Noëlle Drost begon met pianostudie en won prijzen bij het Prinses Christina Concours. Vervolgens ontdekte ze haar passie voor zingen en volgde zanglessen sinds 2017 aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Noëlle won diverse prijzen bij het Prinses Christina Concours. De jonge zangeres treedt op in heel Nederland zoals in het Concertgebouw, Tivoli Vredenburg, bij het Grachtenfestival en op Radio 4. Toptalent Katie Yao Morgan is van Brits-Chinese origine en begon met piano spelen toen ze 4 was. Ze kreeg les aan de Yehudi Menuhin School, en won als 10-jarige de Gold Award bij de Pianist of the North Competition. Toen volgde de ‘Mention of Honor’ in de International Piano Competition in Enschede en Diplôme de Jeune Espoir tijdens de Adilia Alieva Competitio .

Katie speelde op het Wimbledon Festival en toerde door het VK. Ze volgde vele masterclasses en werkte samen met prijswinnende musici o.a. tijdens het prestigieuze jaarlijkse concert in Wigmore Hall. Sinds 2018 studeert ze aan het Conservatorium van Amsterdam bij Frank Peters. Katie heeft grote liefde voor kamermuziek en werkt met veel verschillende musici samen.

Ulvenhart klassiek 8 oktober

Aanvang: 15.00 uur

Ontvangst vanaf 14.30 uur met Koffie/thee & lekkernij

Entree: €17,50 per persoon

Reserveren

U kunt reserveren via onze website, tel. 076 5616089 of via info@ulvenhart.nl o.v.v. de datum, uw naam en het gewenste aantal plaatsen.

Datum

08 okt 2023

Tijd

15:00

Kosten

€17,50
Categorie