Ulvenhart ZomerDinerConcert (maximum aantal bereikt)

Zondag 7 juni 2020

Muzikaal weerzien met smakelijk aspergediner

De capaciteit van het maximaal aantal toelaatbare gasten is bereikt bij de bijeenkomst van 7 juni. U kunt zich hiervoor dan ook niet meer aanmelden. Wel kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst op 14 juni.

De Ulvenhart crew staat te popelen om u weer te mogen ontvangen. Wat missen we de musici, het publiek, de (diner)concerten en elkaar. Natuurlijk kunnen we thuis eindeloos genieten van prachtige muziek, maar hoe heerlijk is het om live mee te mogen maken.

We hebben nu groen licht: vanaf 1 juni 2020 gaan de deuren weer open, die gesloten zijn geweest door de coronamaatregelen.

Waar veel mensen naar snakken, gaat lukken bij Landgoed Ulvenhart bij het ZomerDinerConcert. Wij hanteren nog steeds de RIVM richtlijnen:

  • Behalve een hartelijk welkom bij de entree zullen wij u vragen of u gezond bent en geen klachten heeft. Heeft u of één van uw huisgenoten klachten, blijf dan thuis.
  • Er staan volop gel-dispensers voor het reinigen van uw handen.
  • Men kan uitsluitend voor 2 personen reserveren en vooraf betalen. In totaal is er een beperkt aantal tafels.
  • Daarnaast zorgen wij voor extra hygiëne op het landgoed en gedurende het concert.

De medewerkers van Landgoed Ulvenhart beseffen dat het heel anders is dan gasten gewend zijn. Samen met u gaan we de uitdaging aan en laten we zien dat we met de nodige flexibiliteit de crisis het hoofd bieden.

Tijdens het ZomerDinerConcert op zondag 7 juni 2020 zorgt een populaire musicus voor een geweldige belevenis. De keukenbrigade trappelt al weken vol ongeduld om de gasten weer te mogen verwennen met een heerlijk aspergediner. Het wordt een feestelijk weerzien met smakelijke en muzikale genoegens.

Mirna Ackers komt naar Landgoed Ulvenhart

Mirna Ackers, dwarsfluit & Vital Stahievitch, piano

Gedurende de avond ontvangen we Mirna Ackers (dwarsfluit) samen met Vital Stahievitch (piano).

Mirna: ‘Al vanaf het moment dat ik voor het eerst een dwarsfluit aanraakte en mijn eerste noot blies, was ik geheel betoverd. Sindsdien kende ik geen weg meer terug en wilde ik niets liever dan professioneel fluitiste worden!’ Inmiddels speelt Mirna in het Radio Filharmonisch Orkest. Ze werd op vijftienjarige leeftijd toegelaten tot de Sweelinck Academie voor jong toptalent aan het Conservatorium van Amsterdam bij Marieke Schneemann. Inmiddels heeft ze daar afgelopen jaar haar bachelor afgerond met een 9. Haar master heeft ze behaald bij Kersten McCall (Koninklijk Concertgebouw Orkest). Naast haar conservatoriumopleiding studeert ze ook Musicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Mirna heeft diverse prijzen gewonnen. In 2018 won ze zowel de juryprijs als de publieksprijs in de nationale selectie van het EuroConcours Dwarsfluit en heeft ze Nederland vertegenwoordigd op de Lions European Music Competition 2018 te Skopje. Mirna is ook laureaat van het Prinses Christina Concours. Masterclasses volgde zij onder andere bij Jacques Zoon, Felix Renggli, Emily Beynon en Peter-Lukas Graf. Naast haar concerten vindt Mirna tijd om zich muzikaal in te zetten voor charitatieve doelen waar ze met haar optredens geld inzamelt, zoals voor Stichting KIKA en Learn2Learn.

Pianist Vital Stahievitch studeerde in Minsk aan het Nationale Muziek College bij Zoya Kacharskaya. In Nederland studeerde hij cum laude af bij Håkon Austbø aan het Conservatorium van Amsterdam. Vital volgde het Master Artistic Research-programma aan de Universiteit van Amsterdam bij pianoleraar Naum Grubert. Hij nam deel aan internationale festivals en masterclasses (met Boris Petrushansky, Leon Fleisher).

Reserveren

De kosten van het aspergediner bedragen € 62,50 p.p. incl. entree, aperitief, concert, diner, wijnarrangement en café complet. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, en de concertdatum.

Urenschema

16.00 -
Ontvangst
Ontvangst en aperitief
16.30 -
Diner
Aanvang diner met amuses
16.45 -
Optreden
1e optreden
17.00 -
Voorgerecht
Voorgerecht
17.30 -
Optreden
2e optreden
17.45 -
Hoofdgerecht
Vervolg diner
18.15 -
Optreden
3e optreden
18.30 -
Dessert
Vervolg diner
19.00 -
Caffee
Café complet
19.15 -
Optreden
Toegift

Datum

07 jun 2020

Tijd

16:00
Categorie