Informeel samen zijn

Samenkomen met familie op een bijzondere plek. Een familiedag nabij Breda is de perfecte gelegenheid om van elkaar te genieten maar ook van een rustgevende en natuurlijke omgeving. In de vorm van een zogenoemde familiedag nabij Breda of anderszins. In gezamenlijk overleg zijn er vele mogelijkheden voor een eigen invulling van samenzijn rond het informeel samenzijn met uw familie.

Bijzondere plek nabij Breda

Op ons landgoed verblijven is een unieke ervaring. Onze accommodaties bevinden zich tussen de weilanden en bossen. De groene weidsheid in combinatie met de oude beukenbomen en historische panden, geven het gevoel ver van de bewoonde wereld te zijn samen met je familie. Even lekker terugtrekken met zijn allen in de natuur en alle rust ervaren. Een familiedag nabij Breda is nooit eerder zo ervaren!

Bereikbaarheid

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een familiedag nabij Breda via het contactformulier onderaan de pagina. Liever direct contact? Wij zijn bereikbaar via
076 561 60 89 en info@ulvenhart.nl.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: