Veelgestelde vragen

Welke maatregelen hanteren jullie in verband met corona?

Op Landgoed Ulvenhart hanteren wij maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM. Per 1 juni mogen wij weer groepen tot 30 personen ontvangen en zullen wij de activiteiten op het landgoed weer hervatten. Voor een overzicht van de activiteiten kunt u onze agenda in de gaten houden.

Wij zorgen er te allen tijde voor dat 1,5 meter afstand gewaarborgd wordt en daarbij zijn zaalopstellingen met of zonder tafels mogelijk.

Bij aankomst vragen wij onze gasten of zij klachten hebben. Blijf thuis bij milde verkoudheidsklachten zoals snotteren, hoesten, keelpijn, koorts en blijf thuis als u huisgenoten heeft met koorts en/of andere klachten. Ook vragen wij u om de instructies en aanwijzingen van ons personeel op te volgen, zodat u op een verantwoorde manier kunt verblijven op Landgoed Ulvenhart.

We zorgen voor desinfectiemiddelen in elke accommodatie op het landgoed voor het extra reinigen en desinfecteren van uw handen.

Heeft u nog vragen over onze maatregelen, dan horen we het graag.

Bekijk een overzicht van veelgestelde vragen met betrekking tot particuliere gelegenheden.

Contact

Heeft u na het overzicht van veelgestelde vragen nog vragen over ons landgoed of de mogelijkheden? U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: