Overnachten tussen de natuur

Laat u wekken door de bosvogels en kom volledig tot rust in de groepsaccommodatie in Ulvenhout. Landgoed Ulvenhart biedt u de mogelijkheid te ontsnappen uit de dagelijkse sleur waardoor u een ultiem vakantiegevoel zult ervaren. Ons landgoed is volledig gecreëerd vanuit de hartenwens dat u zich er thuis gaat voelen. Dit warme gevoel zullen wij dan ook overdragen gedurende het gehele verblijf. 

Natuur en cultuur

Wilt u met een grotere groep van uw vakantie genieten? Onze groepsaccommodaties in Ulvenhout zijn uitermate geschikt om coronaproof te overnachten met een groep. Vanuit Landgoed Ulvenhart kunt u genieten van het Ulvenhoutse bos en de vennen van de Strijbeekse Hei. Wilt u liever op culturele tocht? Het bourgondische centrum van Breda ligt op steenworp afstand waar u zich volledig kunt onderdompelen in de historische binnenstad. Zo biedt onze groepsaccommodatie in Ulvenhout voor ieder wat wils.

Onze keuken

Onze dagverse keuken zal u een ware smaaksensatie bezorgen. Gedurende het ontbijt en diner staan onze chefs voor u klaar om u van een met zorg bereid maal te voorzien. Op die manier garanderen wij dat overnachten op Landgoed Ulvenhart u het ultieme vakantiegevoel zal meegeven. Wij werken enkel met kakelverse producten, zo wordt het meel van uw brood uit Frankrijk getransporteerd en iedere ochtend vers bereid.

Vraag naar de mogelijkheden

Om alle regelgeving te kunnen waarborgen willen wij u vragen om op voorhand te reserveren via onderstaand contactformulier of telefonisch via 076-5616089. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kom overnachten in een groepsaccommodatie op Landgoed Ulvenhart. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in de groepsaccommodatie op ons magische landgoed in Ulvenhout.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: