Landelijk trouwen op landgoed Ulvenhart

Landelijke trouwlocatie: Landgoed Ulvenhart

Landelijk trouwen

de rest van uw leven begint hier

Een magische plek om elkaar het jawoord te geven, midden in een landelijke en rustieke omgeving gelegen aan de vennen van de Strijbeekse Hei. Waar de zonnestralen door de majestueuze beukenbomen schijnen en het bruidspaar voorzien van een warme gloed.
De betoverende ambiance van het verscholen Landgoed Ulvenhart beschikt over een delicaat decor vol transformatie. Trouwen in het bos is geraffineerd voor ieder jaargetijde: lente, zomer, herfst of winter. Iedere seizoen heeft zijn eigen charme en brengt een bijzonder kleurenpalet met zich mee.
Een ongedwongen en intieme sfeer tijdens uw bruiloft in de openlucht. Vrolijke muziek, witte bloemen, manshoge open haarden en gezellige verlichting in de bomen. De dag van uw dromen wordt werkelijkheid bij Landgoed Ulvenhart. Uiteraard staan onze behaaglijke binnenruimtes voor u klaar om bij alle weerstypen de plechtigheid door te laten gaan. Samen met een persoonlijke adviseur stippelt u een gedetailleerd scenario van de dag uit. Bent u er klaar voor om het jawoord te geven aan deze landelijke trouwlocatie in Ulvenhout?

rondje

De meest bijzondere dag van uw leven

van spectaculaire locatie tot zalige catering

De dag van uw leven. Een droom die uitkomt. Hoe u er ook voor kiest om een bruiloft te omschrijven, Ulvenhart heeft die dag compleet afgestemd op uw wensen. U leeft in uw eigen droomwereld bij ons. Trouwen in de natuur en dineren onder een sterrenhemel: het is mogelijk. In 2007 zijn alle gebouwen in ere hersteld waardoor de vele faciliteiten die het landgoed rijk is, zorgen voor een scala aan mogelijkheden om uw bruiloft sensationeel te maken.

rondje

Een ruimdenkende locatie voor al uw wensen

jawoord & overnachtingen

rondje

Een volmaakte planning

Wij nemen u alles uit handen

Het regelen van een bruiloft begint bij de zoektocht naar een perfecte locatie. Alle ingrediënten voor een succesvolle bruiloftsviering vindt u bij Landgoed Ulvenhart. Wij zorgen voor een onberispelijk verloop van uw dag. Vanaf het moment dat de eerste gasten arriveren tot de allerlaatste minuut wanneer de laatste persoon is vertrokken. Wij nemen graag uw organisatie uit handen, zodat u zich kunt focussen op de belangrijke zaken van de dag: genieten en smullen.

Het verloop van de dag is tot in de puntjes verzorgd, het stoelenarrangement afgestemd op de gelegenheid, de aankleding is naar wens en onze koks verblijden de gasten met culinaire hoogstandjes. Landgoed Ulvenhart heeft een ideale ligging nabij Breda, inclusief slaapplaatsen voor uw gasten die zich hebben laten gaan tijdens de trouwerij.

Wilt u trouwen in een landelijke omgeving in Ulvenhout? Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden door een offerte aan te vragen. U kunt ons natuurlijk ook direct bellen op 076 561 60 89.

rondje