Landgoed Ulvenhart

Verbondenheid in het Groene Hart van Ulvenhout

Uw meest kostbare herinneringen beginnen bij het idyllische Landgoed Ulvenhart. De sprookjesachtige locatie gelegen aan de vennen van de Strijbeekse Heide is ideaal voor iedere gebeurtenis. Hier kunt u genieten van een onbezorgde trouwerij, een goed verzorgde zakelijke bijeenkomst of een bijzondere familiere√ľnie.


Het landgoed

Verscholen achter de mooiste bossen en weilanden in de omgeving van Breda vindt u Landgoed Ulvenhart. Deze authentieke, groene buitenplaats ademt historie en intimiteit. De innige sfeer van Landgoed Ulvenhart leent zich bij uitstek voor al uw evenementen. Van een zakelijke assemblee tot landelijke trouwlocatie, evenals een waardig afscheid. Zoekt u een unieke vergaderlocatie in de regio Breda? Bij Landgoed Ulvenhart bent u aan het juiste adres.
 

Bijzondere overnachtingen

De plek waar u helemaal tot rust kunt komen, waar u optimaal kunt genieten van de natuur en waar u alle zorgen vergeet. Bij Landgoed Ulvenhart kunt u terecht voor bijzondere overnachtingen in een landelijke omgeving.

De charme van de locatie en de sfeervolle binnenruimtes dragen bij aan een zorgeloos verblijf, zowel bij een kleine samenkomst van vijf personen als bij een evenement voor honderden.