Landgoed Ulvenhart

Viering van nieuw leven - kraamborrels en babyshowers

Jullie zijn in verwachting van een kindje, het mooiste geschenk in je leven! En tegelijkertijd ook een hectische tijd, want er verandert veel en je moet met een hoop zaken rekening houden. Familie en vrienden willen je graag komen feliciteren met jullie wondertje dat binnenkort het levenslicht zal zien. Geef de zorgen omtrent de babyshower uit handen en kom het lekker bij ons vieren in Ulvenhout, nabij Breda. De prachtige natuur rondom Breda en de romantische binnenlocaties van Landgoed Ulvenhart staan garant voor een gezellige, intieme sfeer.

Kraamborrel

Je kindje is geboren! Je wordt overspoeld met nieuwe ervaringen en krijgt enorm veel aanloop. Mama moet op tijd rusten en papa smeert om de haverklap beschuit met muisjes. Of kies je voor een kraamborrel, waarbij je heerlijk kunt genieten en je baby rustig kunt laten bewonderen? Landgoed Ulvenhart ligt in het hart van een sprookjesachtige natuur rondom Breda en leent zich er uitstekend voor de geboorte van jouw kleintje vieren. Wij leggen moeders graag in de watten!

Compleet verzorgd

Landgoed Ulvenhart kan jullie kraamborrel of babyshower nabij Breda helemaal verzorgen, van decoratie tot aan catering. We dekken een feestelijke buffettafel met verrassende zoete en hartige lekkernijen in een vrolijk kleurenpalet. Wat voor wensen hebben jullie? In overleg is er veel mogelijk. Voor meer informatie bel je vrijblijvend met 076-5616089 of mail je via ons contactformulier.

Trouwlocatie     Feestlocatie     Uitvaart     Bed&Breakfast     Vakantiehuis