Landgoed Ulvenhart

De rest van uw leven samen begint hier

Landgoed Ulvenhart biedt een magische plek om elkaar het jawoord te geven. Bij ons kunt u trouwen nabij Breda midden in een landelijke en rustieke omgeving gelegen aan de vennen van de Strijbeekse Hei, waar de zonnestralen door de majestueuze beukenbomen schijnen en het bruidspaar voorzien van een warme gloed.

Wilt u graag trouwen nabij Breda? De betoverende ambiance van het verscholen Landgoed Ulvenhart beschikt over een delicaat decor vol transformatie. Trouwen in het bos is geraffineerd voor ieder jaargetijde: lente, zomer, herfst of winter. Ieder seizoen heeft zijn eigen charme en brengt een bijzonder kleurenpalet met zich mee.

 

Wij zijn uitgeroepen tot de 2e beste trouwlocatie van Noord-Brabant!

Een intieme sfeer tijdens uw bruiloft in de openlucht. Vrolijke muziek, witte bloemen, manshoge open haarden en gezellige verlichting in de bomen. De dag van uw dromen wordt werkelijkheid bij Landgoed Ulvenhart. Wij stippelen graag samen met u een gedetailleerd scenario uit. Om bij alle weertypen de plechtigheid te voltrekken staan ook onze binnenruimten ter beschikking.

 

Op uw eigen manier trouwen

Niet alleen de buitenlocaties als de Beuken Kathedraal maar ook de binnenlocaties zijn adembenemend. Een populaire locatie om te trouwen nabij Breda is de Vlaamsche Schuur ‘De Raaf’ en 'De Jager'.

Daarnaast is het mogelijk om op het landgoed te overnachten in onze accommodaties ‘De Jager’ en ‘De Vos’. Bij Landgoed Ulvenhart kunt u terecht voor een intieme bruiloft, of een uitbundig feest tot maximaal 150 personen.

 

Een volmaakte planning

Het regelen van een bruiloft begint bij de zoektocht naar een perfecte locatie. Alle ingrediënten om te trouwen nabij Breda voor een succesvolle bruiloftsviering vindt u bij Landgoed Ulvenhart. Wij zorgen voor een onberispelijk verloop van uw dag. Vanaf het moment dat de eerste gasten arriveren tot wanneer de laatste persoon is vertrokken. 

Het verloop van de dag wordt tot in de puntjes verzorgd. Het stoelenarrangement wordt afgestemd op de gelegenheid, de aankleding wordt naar wens gearrangeerd en onze koks verblijden de gasten met culinaire hoogstandjes. Landgoed Ulvenhart heeft een ideale ligging nabij Breda, inclusief slaapplaatsen voor uw gasten.

Wilt u landelijk trouwen in de omgeving van Breda? Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden door een offerte aan te vragen. U kunt ons natuurlijk ook direct bellen op 076 561 60 89.


Mogelijkheden bij Landgoed Ulvenhart

 • Diner
 • Overnachten
 • Meerdere zalen
 • Landelijke omgeving
 • Binnen en buiten trouwen
 • Trouw-, receptie- & feestlocatie
 • Volledig uitgeruste accommodaties
 • Eigen gratis parkeergelegenheid
 • Erkende trouwlocatie
 • Fotoreportage
 • Live muziek

 

Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan over onze bijzondere trouwlocatie. 

Offerte voor een bijzondere trouwlocatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht