Landgoed Ulvenhart

Een ruimdenkende locatie voor al uw wensen

Van spectaculaire locatie tot zalige catering

De dag van uw leven. Een droom die uitkomt. Hoe u er ook voor kiest om een bruiloft te omschrijven, Ulvenhart heeft die dag compleet afgestemd op uw wensen. U leeft bij ons in uw eigen droomwereld. Trouwen in de natuur en dineren onder een sterrenhemel: het is mogelijk. Al onze gebouwen zijn in ere hersteld waardoor de vele faciliteiten die het landgoed rijk is, zorgen voor een scala aan mogelijkheden om uw bruiloft sensationeel te maken.


Vertrouwd en persoonlijk

Een grandioze entree hoort bij een buitengewone bruiloft op Landgoed Ulvenhart. Arriveert u als een prinses in een witte koets of gaat u voor de moderne variant van het witte paard: de limousine?

Wij geven u de ruimte zich te koppelen aan een huwelijksplanner met wie u het draaiboek van uw dag bespreekt. Het is van belang dat u geniet tijdens uw trouwerij. Daarom doen wij er alles aan om uw wensen tot in de kleinste details te verwezenlijken. De dag van uw leven verloopt precies op de manier die u wilt. Met onze cuisinier bepaalt u de bijzondere maaltijden, heerlijke versnaperingen en dranken.

Indien u niet kunt kiezen tussen al het lekkers dat onze koks u voorschotelt, bieden wij u van harte een proefdiner aan. Werkelijk niets blijft onbesproken: van decoratie tot muziek en van drankjes tot overnachtingen.


Exceptionele begeleiding

De partymanager begeleidt uw bruiloft. Hij zorgt ervoor dat alles vlekkeloos en plezierig verloopt. U en uw gasten kunnen zorgeloos genieten van deze extraordinaire dag op locatie.

 

Offerte voor een bijzondere trouwlocatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht