Landgoed Ulvenhart

Ideale accommodaties

Een vergadering, een bruiloft in de natuur, een feestruimte of een intiem diner: wat u ook te vieren heeft: Landgoed Ulvenhart staat voor u klaar. De binnen- en buitenruimtes van de locatie lenen zich uitstekend voor workshops, trainingen en teambuildingactiviteiten. Iedere ruimte kan gebruikt worden voor allerlei bijeenkomsten, zowel voor ééndaagse als meerdaagse activiteiten. Behalve catering op maat is een culinair einde van de werkdag ook mogelijk. Onze koks bereiden u graag een gastronomische maaltijd.

Laat u bij Landgoed Ulvenhart inspireren door de melange van vroeger en nu. De herberg, de boerderij en de schuren zijn allen gerestaureerd en voorzien van modern comfort. U kunt Landgoed Ulvenhart boeken voor zakelijke evenementen, privé gebeurtenissen, spirituele trainingen en culturele ervaringen.

Landgoed Ulvenhart

Onze accommodaties

Op het landgoed bevinden zich bijzondere accommodaties met elk haar eigen capaciteit en bijzondere charme. Door het gebruik van kalme aardetinten en natuurlijke materialen geniet u tijdens uw verblijf van optimale rust. In deze sfeervolle, historische panden bevinden zich diverse ruimtes voor grotere en kleinere groepen. De faciliteiten kunnen gebruikt worden voor zowel eendaagse als meerdaagse bijeenkomsten. De verscheidene accommodaties zijn:

De Raaf     De Jager en de Gelagkamer     De Vos en de Zolder     Het Bakhuis     De Hooimijt

De mooiste omgeving

Landgoed Ulvenhart ligt even ten zuiden van Breda, net buiten het pittoreske Ulvenhout, grenzend aan het Ulvenhoutse Bos en de Strijbeekse Hei. De groene omgeving nodigt u uit voor wandeltochten en uitjes in de natuur. De omgeving rondom het landgoed is zeker het ontdekken waard. Binnen een paar minuten bent u in het centrum van Breda. Indien u langs het prachtige Markdal fietst, bereikt u binnen de kortste keren onze zuiderburen.

Historie

Wij nemen u graag mee in een stukje geschiedenis; naar het jaar 1557 welteverstaan. Waar nu Landgoed Ulvenhart is, stond vroeger herberg De Jager. Dit diende als uitvalsbasis voor de broeders van de Vrijmetselarij. Zij hebben de bijzondere Beuken Kathedraal geplant; indrukwekkende rijen beukenbomen in de vorm van een passer, die symbool staat voor spiritualiteit.

Vandaag de dag

In 2007 zijn alle gebouwen op het terrein van Landgoed Ulvenhart gerestaureerd en voorzien van alle moderne snufjes. De oude herberg en de boerderij maken nu deel uit van de accommodaties op het landgoed. De Beuken Kathedraal is nog steeds in al zijn glorie te bewonderen.
 

Blader door onderstaande fotocarrousel voor een sfeerimpressie.