Landgoed Ulvenhart

Bezield Leiderschap

Bent u een leider met interesse voor bewustzijnsontwikkeling, spiritualiteit en hart gedragen bezieling? Streeft u naar een duurzamer en harmonischer werkklimaat waarin eenheid, vrijheid, verbondenheid en vertrouwen samengaan met gezonde dualiteit en eigen verantwoordelijkheid?

Dan is het Bezield Leiderschapstraject bij Landgoed Ulvenhart iets voor u. In dit traject wordt u in een groep van leiders uitgedaagd, geïnspireerd en gecoacht in het verstevigen van het contact met uw essentie. Daarnaast leert u van elkaar en werkt u samen aan de bewustzijnsontwikkeling van ieders organisatie.

Business- en Bewustzijnscoaches Jean Prevoo en Eric Huysmans en eigenaar van Ulvenhart, Bart Welten hebben een methode ontwikkeld waarin dialoog, reflectie en ervaren centraal staan. Hierdoor leert u van elkaar en groeit u samen via co-creatie in verbondenheid en heelheid met het systeem, naar een werkelijk bezield en hart gedragen leiderschap.


Afbouwen van het ego

In het Bezield Leiderschapstraject wordt u uitgedaagd om het ego af te bouwen en te integreren met uw essentie. Stephen Covey vatte het treffend samen: “een manager doet (vanuit het ego) de dingen zo goed mogelijk, een (bezielde) leider doet de goede dingen.” Alles in dit traject is erop gericht om de overwegend reactieve modus van uw ego te transformeren naar de proactieve, dienstbare en hart gedragen modus van uw essentie of ziel.


Een traject van samen leren en ervaren

Als u na een vrijblijvende kennismaking heeft besloten dat het Bezield Leiderschapstraject iets voor u is, gaat u een leer- en ervaringstraject in bestaande uit maandelijkse sessies. U tekent in voor een jaar met de mogelijkheid tot jaarlijkse verlenging. Wij kiezen voor een jaartraject, omdat we met elkaar een leerproces van duurzame ontwikkeling ingaan. U gaat met andere leiders een avontuurlijke ontdekkingsreis aan met diepgaande interacties waarin samengroeien en ervaren centraal staat. Het groepsproces en een variëteit aan ervaringsgerichte oefeningen zullen u waardevolle inzichten geven in uw ego en uw leiderschapskwaliteiten. Ook leert u anders kijken naar de systemische dynamiek van uw organisatie en werkt u samen aan de ontwikkeling van elkaars organisaties.


Verschuiving van focus

Uw focus en voorbeeldgedrag zullen steeds meer verschuiven van:

  • Egobewustzijn (eigen belang, angst en overleven) naar Zielsbewustzijn (algemeen belang, passie, liefde en missie)
  • Winstmaximalisatie naar bijdrage-maximalisatie
  • Competitie naar co-creatie en dienstbaarheid
  • Conflict en dualiteit naar harmonie en eenheid
  • Externe gerichtheid naar innerlijke reflectie
  • Tunnelvisie naar inzicht in het geheel
  • Afgescheidenheid naar eenheidsbewustzijn


Wat levert een deelname op?

Bewustzijnsontwikkeling van wat er werkelijk gaande is in uzelf, uw team, uw organisatie en de wereld.
Afbouw van uw ego en diepgaande transformatie van negatieve patronen en blokkades. Hierdoor versterkt u het contact met uw essentie, ziel of ware zelf en ontwikkelt u zich steeds meer naar een werkelijk bezield leider.
Samenwerken en leren in een groep van in bezieling geïnteresseerde leiders (peers) waaraan u zich kunt meten en spiegelen. Door te sparren en mee te denken over elkaars thema’s ontstaan verhelderende inzichten en verbeterpunten voor uzelf en uw organisatie.
U leert verborgen groepsdynamieken herkennen en deze in te zetten in het voordeel van uw organisatie en de samenleving. De communicatie tussen u en anderen in uw directe omgeving zal hierdoor verbeteren en draagt u bij aan de verspreiding van bezield leiderschap.
Hierdoor bouwt u mee aan meer heelheid, co-creatie, verbondenheid en eenheid in de samenleving.


Blijvende verandering voor uzelf en uw bedrijf

Het succes van het Bezield Leiderschapstraject ligt in de ervaringsgerichte leergang en het leren van elkaar. Wij gaan diep in op de drijfveren, emoties en onderbewustzijn. Dit koppelen we elke keer aan het hier en nu, waardoor blokkades overwonnen worden. Het traject staat voor een duurzaam resultaat dat de investering waard is.

Wij nodigen u uit om samen iets in werking te zetten waarvan u de rest van uw leven profijt zult hebben. Geef u nu op en ervaar de unieke aanpak die wonderen kan verrichten voor u en uw bedrijf. Vraag vrijblijvend een gesprek aan.