Landgoed Ulvenhart

Wij nemen elk feest en ieder afscheid persoonlijk

Krijg jij ook wel eens het advies om ‘je niet alles zo persoonlijk aan te trekken’? Een goedbedoelde en in sommige gevallen ook nuttige tip. Maar eentje die we bij Landgoed Ulvenhart in de wind slaan. Als iemand onze locatie kiest voor een privéaangelegenheid, dan trekken wij ons dat juist persoonlijk aan. We krijgen van jullie het vertrouwen om een belangrijk levensmoment gedenkwaardig te maken en nemen dat heel serieus.

Feest

Jullie hebben een reden voor feest! Je bruiloft, babyshower, kraamborrel, jubileum of verjaardag zorgt vaak voor een hartelijk weerzien van (oude) bekenden en geliefden. Je droomt al weg bij de ideeën over aankleding en muziek. En natuurlijk wens je eten en drinken waar iedereen zijn vingers bij aflikt. Een avond, dag of zelfs meerdaags evenement (we beschikken over heerlijke slaapkamers met eigen sanitair) waar nog lang over nagepraat gaat worden. We snappen je als geen ander. Daarom inventariseren we van tevoren zorgvuldig je wensen en spelen er graag op in.

Privé mogelijkheden Landgoed Ulvenhart

Afscheid

Iedereen maakt het een keer mee: verdriet om een dierbaar mens van wie je afscheid moet nemen. De wereld ziet er opeens anders uit. Zaken waar je je normaal druk over maakt, schijnen even totaal onbelangrijk. Tegelijkertijd bevind je je midden in de hectiek; het regelen van de uitvaart en alles wat daarbij komt kijken. Wij begrijpen dat je het mooiste, meest respectvolle afscheid wilt. We beseffen ook dat je veel moet verwerken. Daarom spannen we ons in om aan al je wensen voor deze dag te kunnen voldoen en hopen zo wat zorg van je over te kunnen nemen. Kijk verder op onze site en informeer gerust vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Ons team staat je graag te woord. Telefoon: 076-5616089 of mail ons via het contactformulier.

Trouwlocatie     Feestlocatie     Kraamborrel     Uitvaart    Vakantiehuis     Bed & Breakfast