Landgoed Ulvenhart

Prive

Een bruiloft, geboorteviering, jubileum of verjaardag zorgt vaak voor een hartelijk weerzien van bekenden en geliefden. Een heuglijke avond, dag of mogelijk meerdaags evenement (we beschikken over 18 slaapkamers met eigen sanitair). We inventariseren van tevoren zorgvuldig ieders wensen en spelen er waar mogelijk graag op in.

Privé

Afscheid

Het leven vraagt een waardig afscheid. Ruimte, rust en het verbindende van natuur dragen hiertoe bij. De omgeving en sfeer van Landgoed Ulvenhart nodigen uit tot een persoonlijk afscheid met een eigen invulling. De authentieke panden bieden een mooie, intieme sfeer. Ook een plechtigheid in de open natuur behoort tot de mogelijkheden; de eeuwenoude Beukenkathedraal vormt een serene plek bij uitstek voor een laatste ode.
In gezamenlijk overleg met nabestaanden en de betreffende uitvaartonderneming verzorgt Landgoed Ulvenhart de organisatie van faciliteiten en catering.

Kijk verder op onze site en informeer gerust vrijblijvend naar de vele mogelijkheden. Telefoon: 076-5616089 of mail ons via het contactformulier.

Trouwlocatie     Feestlocatie     Kraamborrel     Uitvaart    Vakantiehuis     Bed & Breakfast