Landgoed Ulvenhart

Bed & breakfast

Of u er nu even tussen uit wilt of een zakelijk bezoek brengt, u bent welkom om te blijven overnachten. Het landgoed beschikt over 18 slaapkamers, verdeeld over 3 accommodaties, te weten; De Jager & De Gelagkamers met 6 slaapkamers voor maximaal 20 personen. De Vos & De Zolder met 4 slaapkamers voor maximaal 16 personen en De Hooimijt met 8 slaapkamers met tweepersoonsbedden.

De keuken: van alle markten thuis

Overheerlijk eten kan bij Landgoed Ulvenhart. U geniet van een dagvers ontbijt, vol met al het goeds dat het land te bieden heeft. Een heerlijk intiem diner met uw dierbaren, een productieve lunch met uw collega’s of een gezellige high-tea met uw vriendinnen.

Landelijke bed and breakfast bij Landgoed Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart is de ideale locatie om tot rust te komen. Laat u inspireren door de drie unieke accommodaties. Daarnaast nodigt de omgeving u uit voor een heerlijke wandeltocht. Wilt u de drukte opzoeken? De stad Breda is op een paar minuten afstand.

B&B Brabant reserveren

Wanneer u wilt overnachten is het nodig om vooraf te reserveren, zodat u verzekerd bent van de beste service. Neem contact op voor de mogelijkheden op het landgoed via 076 561 60 89.

Trouwlocatie     Feestlocatie     Kraamborrel     Uitvaart     Vakantiehuis

Blader door onderstaande fotocarrousel voor een sfeerimpressie.