Landgoed Ulvenhart

Feest

Wanneer er reden is voor een feest; vier het dan! Een verjaardag, kraamborrel, bruiloft of jubileum; ieder feest op Ulvenhart is het waard om met zorg voorbereid en begeleid te worden.

Binnen en buiten

Op het mooie Landgoed Ulvenhart is het mogelijk om zowel binnen als buiten te genieten van een speciale dag. De buitenlocaties zijn alleen al qua natuurschoon adembenemend, binnen vind je een intieme setting in één van de historische panden. Blijf gerust overnachten in de gerieflijke slaapkamers met eigen sanitair van onze accommodaties De Jager, De Vos en De Hooimijt.

Feestlocatie Ulvenhout

Unieke feestlocatie

We helpen graag bij iedere stap van een evenement, waarbij we kunnen bogen op ruime ervaring in feesten van 5 tot 150 personen. Onze koks staan klaar met gastronomische hoogstandjes, ons hartelijke team heet een ieder van harte welkom en de natuur zorgt voor een magische touch. Het enige wat onze gasten hoeven te doen is: genieten.

Bereikbaarheid en contact

Landgoed Ulvenhart is een originele feestlocatie in Noord-Brabant, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Wij hebben voldoende gratis parkeergelegenheid voor alle gasten.

Trouwlocatie     Kraamborrel     Uitvaart     Bed & Breakfast     Vakantiehuis

Blader door onderstaande fotocarrousel voor een sfeerimpressie.