Landgoed Ulvenhart

Feest - vier het leven

Wanneer er reden is voor een feest; vier het dan! Jouw reden is altijd geldig, of het nou je geboortedag, een nieuw leven, de liefde of een jubileum is. Wij zijn er een ster in om je feest tot in finesses voor te bereiden.

Binnen en buiten

Op onze unieke feestlocatie in Ulvenhout is het mogelijk om zowel binnen als buiten te genieten van een speciale dag. Niet alleen onze buitenlocaties zijn namelijk adembenemend, ook binnen vind je een intieme setting. Wil je na het feest blijven slapen op ons landgoed? Ook dat is mogelijk op onze unieke feestlocatie. De bedden in onze accommodaties De Jager, De Vos en De Hooimijt liggen heerlijk.

Feestlocatie Ulvenhout

Unieke feestlocatie

We helpen je graag bij iedere stap van je evenement, waarbij we een kleine groep met net zoveel plezier ontvangen als een grote. Wij zijn ervaren in feesten van 5 tot 150 personen. Onze koks staan klaar met gastronomische hoogstandjes, ons hartelijke team heet je van harte welkom en de natuur zorgt voor een magische touch. Het enige wat jij en je gasten mogen doen is… genieten.

Bereikbaarheid en contact

Landgoed Ulvenhart is een originele feestlocatie in Noord-Brabant, slechts 800 meter verwijderd van de afslag Ulvenhout aan de A58. Wij hebben voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw gasten.
 

Trouwlocatie     Kraamborrel     Uitvaart     Bed&Breakfast     Vakantiehuis

Blader door onderstaande fotocarrousel voor een sfeerimpressie.