Landgoed Ulvenhart

Originele feestlocatie

Een bijzondere feestruimte huren

Een originele feestlocatie vinden voor bijzondere mijlpalen in het leven kan moeilijk zijn. De zoektocht naar een unieke feestlocatie waar alles tot in de puntjes geregeld wordt kan veel tijd in beslag nemen. Wellicht bent u op zoek naar een locatie voor uw verjaardagsfeest of zoekt u een originele feestlocatie voor het onlangs behaalde succes van uw bedrijf.

Wat u ook te vieren heeft, ieder evenement komt tot zijn recht bij Landgoed Ulvenhart. De verscheidenheid aan zalen in combinatie met de landelijke omgeving maken het landgoed uitermate geschikt als feestlocatie voor grote en kleine gezelschappen.

Feestlocatie Ulvenhout

Landgoed Ulvenhart: een verborgen schat

Wanneer u een feestruimte bij Landgoed Ulvenhart huurt valt een last van uw schouders. Wij nemen u namelijk graag het werk uit handen. Zodat u, als organisator, kunt genieten van de feestelijkheden. Van een romantisch weekendje weg tot een bruiloft in de natuur: u kunt bij ons terecht voor alle evenementen. Bij het laatste geven wij de mogelijkheid om de ontvangst, huwelijksplechtigheden, receptie, het diner en feest op een bijzondere locatie te houden. Zo kunt u een eigen invulling geven aan een memorabele dag zonder enige vorm van stress.

Een feestruimte huren tussen het groen

Alle ingrediƫnten die u nodig heeft voor een geslaagd feest vindt u bij Landgoed Ulvenhart. Door bij ons een feestruimte te huren kunt u zorgeloos genieten van het evenement.

Landgoed Ulvenhart is de ideale feestlocatie nabij Breda en heeft ook  slaapplaatsen voor uw gasten. Voor een bezichtiging of vrijblijvende offerte van het landgoed in de bossen kunt u contact met ons opnemen.

Telefonisch zijn wij te bereiken op 076 561 60 89. U kunt ook een e-mail sturen naar ons e-mailadres info@ulvenhart.nl.

Trouwlocatie     Kraamborrel     Uitvaart     Bed&Breakfast     Vakantiehuis

Blader door onderstaande fotocarrousel voor een sfeerimpressie.

Blader door onderstaande fotocarrousel voor een sfeerimpressie.