Landgoed Ulvenhart

Kraamborrel

Een geboorteviering: een moment om stil te staan om een nieuw leven te vieren. Landgoed Ulvenhart leent zich uitstekend als locatie voor een unieke ervaring in een sprookjesachtige omgeving. Wij leggen moeders graag in de watten tijdens een kraamborrel! 

In het hart van de natuur een geboorte vieren

Een nieuw leven op de wereld zetten is een bijzonder moment dat gevierd moet worden. Landgoed Ulvenhart ligt net buiten het mooie Ulvenhout en is een zeer geschikte locatie om een kraamborrel te organiseren. Zowel de buitenruimtes als de gebouwen op het landgoed zijn geschikt voor groepen en van alle gemakken voorzien. Zo kunt u allen onbezorgd genieten van dit prachtige moment.

Kraamborrel Ulvenhout

Babyshower

Ook wanneer u voor de geboorte de bijzondere gebeurtenis wilt vieren met uw naasten, kunt u bij Landgoed Ulvenhart terecht. Organiseert u voor de aanstaande moeder een gezellige babyshower? Ulvenhart kan uw kraamborrel tot in zijn geheel verzorgen, van decoratie tot aan de catering. Kiest u voor de gemakken van onze catering? Lunch of diner kan tijdens de kraamborrel door onze koks geserveerd worden. Wij zorgen voor bijpassende babyborrel bites in de vorm van een feestelijk gedekte buffettafel met verrassende zoete en hartige lekkernijen in een passend kleurenpalet.

Heeft u andere wensen voor uw kraamborrel? In overleg is er heel veel mogelijk!

Vraag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden van de kraamborrel aan via 076 561 60 89 of via ons contactformulier.

Trouwlocatie     Feestlocatie     Uitvaart     Bed&Breakfast     Vakantiehuis