Landgoed Ulvenhart

Trouwen - in een sprookjesachtige setting

Trouwlocatie Landgoed Ulvenhart, midden in de natuur gelegen aan het Ulvenhoutse Bos en de vennen van de Strijbeekse Hei, is een magische plaats om elkaar het Jawoord te geven. Het bos is bijzonder in ieder jaargetijde; elk seizoen hebben onze majestueuze beukenbomen een eigen kleurenpalet. Die, wanneer de zon er doorheen schijnt, jullie als bruidspaar omringen met een warme gloed.
 

Binnen en buiten

Een bruiloft in de open lucht geeft een heel speciale sfeer. Vrolijke muziek, witte bloemen, manshoge open haarden en feeĆ«rieke verlichting in de bomen, onder de sterrenhemel. Wij denken graag met jullie mee en stippelen samen een gedetailleerd scenario uit. Is er onverwachts toch regen? Dan vieren we het feest gewoon binnen. Gelukkig zijn niet alleen onze buitenlocaties, zoals de oeroude Beukenkathedraal, adembenemend, ook binnen vind je een intieme setting. Onze Vlaamse Schuur, De Raaf en De Jager (een herberg uit de zestiende eeuw) zijn superromantisch.
 

Slaap lekker

Als je tot diep in de nacht gefeest hebt, blijf je natuurlijk slapen. Daarvoor hebben wij lekkere bedden in onze accommodaties De Jager, De Vos en De Hooimijt.

Trouwen in Brabant

Wij zorgen voor alles

Ons team heeft de kennis en ervaring om jullie trouwdag tot in finesses te organiseren. We zorgen voor jullie vanaf het moment dat de eerste gasten arriveren tot wanneer de laatste persoon is vertrokken. We passen onze indeling aan naar de grootte van de groep en kleden alles naar jullie smaak aan. En onze koks in Het Bakhuis verblijden jullie gasten met tongstrelende gerechten. Bij Landgoed Ulvenhart zijn we ervaren in feesten van 5 tot 150 personen.
 

Geef ons jullie Jawoord

Wil je dat deze prachtige dag echt De Mooiste Dag wordt? Geef ons dan jullie Jawoord. Maak kennis met onze wedding planner en ontdek de mogelijkheden. Indien je niet kunt kiezen tussen al het lekkers dat onze koks kunnen voorschotelen, bieden wij je bovendien van harte een proefdiner aan. 

Voor een vrijblijvende offerte klik hier of bel 076-5616089
 

Feestlocatie     Kraamborrel     Uitvaart     Bed&Breakfast     Vakantiehuis

 

Blader door onderstaande fotocarrousel voor een sfeerimpressie.