Landgoed Ulvenhart

Bijzonder trouwen op een landelijke trouwlocatie

Een magische plaats midden in de natuur om elkaar het jawoord te geven. Waar de zonnestralen door de majestueuze beukenbomen schijnen en het bruidspaar voorzien van een warme gloed. Trouwen in het bos is ideaal voor ieder jaargetijde: lente, zomer, herfst of winter. Ieder seizoen heeft zijn eigen charme en brengt een bijzonder kleurenpalet met zich mee.

Landgoed Ulvenhart biedt een landelijke trouwlocatie om elkaar het jawoord te geven. Bij ons kunt u de mooiste dag van uw leven vieren in een landelijke en rustieke omgeving, gelegen aan de vennen van de Strijbeekse Hei. De dag van uw dromen wordt werkelijkheid bij Landgoed Ulvenhart.

Trouwlocatie Ulvenhout

Intieme sfeer

Een intieme sfeer tijdens uw bruiloft in de openlucht. Vrolijke muziek, witte bloemen, manshoge open haarden en gezellige verlichting in de bomen. Wij stippelen graag samen met u een gedetailleerd scenario uit. Om bij alle weertypen de plechtigheid te voltrekken staan ook onze binnenruimten ter beschikking.

Niet alleen de buitenlocaties zoals de Beuken Kathedraal maar ook de binnenlocaties zijn adembenemend. Onze Vlaamsche Schuur, De Raaf, en De Jager, onze herberg uit de zestiende eeuw, zijn populaire locaties om te trouwen in Ulvenhout.

Daarnaast is het mogelijk om op het landgoed te overnachten in onze accommodaties De Jager, De Vos en De Hooimijt. Bij Landgoed Ulvenhart kunt u terecht voor een intieme bruiloft, of een uitbundig feest tot maximaal 150 personen.

Trouwen in Brabant

Een volmaakte planning

Het regelen van een bruiloft begint bij de zoektocht naar een perfecte locatie. Alle ingrediƫnten om te trouwen in Ulvenhout vindt u bij Landgoed Ulvenhart. Wij zorgen voor een onberispelijk verloop van uw dag. Vanaf het moment dat de eerste gasten arriveren tot wanneer de laatste persoon is vertrokken.

Het stoelenarrangement wordt afgestemd op de gelegenheid, de aankleding wordt naar wens gearrangeerd en onze koks verblijden de gasten met culinaire hoogstandjes. Landgoed Ulvenhart heeft een ideale ligging, inclusief slaapplaatsen voor uw gasten.

Wilt u landelijk trouwen in Ulvenhout? Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden door een offerte aan te vragen. U kunt ons natuurlijk ook direct bellen op 076 561 60 89.


Mogelijkheden van onze landelijke trouwlocatie

Feestlocatie     Kraamborrel     Uitvaart     Bed&Breakfast     Vakantiehuis

 

Blader door onderstaande fotocarrousel voor een sfeerimpressie.