Landgoed Ulvenhart

Vakantiehuis Brabant - we zijn er weg van

Wil je even helemaal weg van je dagelijkse beslommeringen? Wanneer je op Landgoed Ulvenhart arriveert, waan je je even in een ander land. Je herkent de romantiek van de Provence of Toscane, maar voor dit vakantiehuis in Ulvenhout heb je niet uren hoeven rijden of vliegen.

Vakantiehuis Ulvenhout: rust, natuurschoon en lekker eten

Landgoed Ulvenhart ligt midden in de natuur aan het Ulvenhoutse Bos en de vennen van de Strijbeekse Hei. Het is gecreƫerd vanuit de hartenwens dat gasten zich er thuis zouden voelen. Het landgoed strekt zich uit over 9,3 hectare bos en weiland, is dus van nature uitnodigend en de accommodaties sluiten daarop aan; die twee gaan naadloos in elkaar over. Onze gastenverblijven waren van oudsher herberg, boerderij of schuur. Ze ademen nog steeds een charmante robuustheid die heel authentiek is. De bedden en badkamers zijn echter helemaal van deze tijd. In Het Bakhuis bakken we elke dag vers brood, waarvoor we het meel speciaal uit Frankrijk halen, maar we bereiden er voor de liefhebber net zo goed een zesgangendiner. Iedere ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt, bereid door onze chef.

Best of both worlds

Wil je een uitstapje, zoek dan het vertier en de faciliteiten van de grote stad. In een oogwenk bereik je vanuit dit vakantiehuis in Brabant het bruisende, eveneens historische Breda.

Wel even reserveren

We beschikken over 18 slaapkamers met eigen sanitair, verdeeld over drie accommodaties, te weten; de Jager, de Vos & de Zolder. Wil je komen overnachten, gelieve dan te reserveren zodat je verzekerd bent van de beste service. Neem contact op via 076-5616089. Bij aankomst ontvangen wij je persoonlijk, dus heel graag tot dan!

Trouwlocatie     Feestlocatie     Kraamborrel     Uitvaart     Bed&Breakfast

Blader door onderstaande fotocarrousel voor een sfeerimpressie.