Landgoed Ulvenhart

Vakantiehuis Brabant

Even helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen zonder uren te hoeven rijden of vliegen; wie op Landgoed Ulvenhart arriveert, waant zich even in een ander land.  Het landgoed ademt romantiek, zoals je die kent in de Provence of Toscane.

Vakantiehuis Ulvenhout: rust, natuurschoon en lekker eten

De gastenverblijven van Ulvenhart waren van oudsher herberg, boerderij of schuur. Ze ademen nog steeds een charmante robuustheid die heel authentiek is. De bedden en badkamers zijn echter helemaal van deze tijd. Nadat onze gasten door de bosvogels gewekt zijn, genieten ze van een heerlijk ontbijt, met brood dat in Het Bakhuis elke dag vers gemaakt wordt en waarvoor we het meel speciaal uit Frankrijk halen. De keuken staat garant voor culinaire verwennerij.

Onze B&B accommodaties

We beschikken over 18 slaapkamers, verdeeld over drie accommodaties, te weten: De Jager & De Gelagkamers en De Hooimijt. In totaal zijn er 50 slaapplaatsen. Alle slaapkamers zijn voorzien van keurig sanitair.

Graag reserveren

Gelieve vooraf te reserveren en ben verzekerd van een persoonlijk welkom en de beste service: 076-5616089. Heel graag tot ziens!

Trouwlocatie     Feestlocatie     Kraamborrel     Uitvaart     Bed & Breakfast

Blader door onderstaande fotocarrousel voor een sfeerimpressie.